ale i tak si myslím, že bezkontaktná je blbosť, keď i tak nad nejakú sumu musíš zadávať pin (a tá štatistická info, že "ušetrí 25 minút ročne", je prinajmenšom smiešna
@wflightlessbirdw si musím zaklopať že sa mi už celkom dlho nestalo že by mali pripomienky na 60 centové nákupy ale sú aj také fuchtle tým treba hneď povedať čo je vo veci
a prečo? lebo vo väčšine obchodov ešte nemajú terminále prispôsobené na bezkontaktné karty v jednom tescu, síce len supermarket ale má len pár mesiacov to nemali a ani v starom, ale velikánskom ich nemajú
@lawey Ale veď tam kde nemáš tenterminál na bezkontaktné karty tak ju použiješ ako klasicku takže tento argument nieje príliš presvedčivý
Si myslím že bezkontaktná je lepšia, som človek ktorý si stráži veci a ešte mi nikto nikdy nič neukradol (musím poklopať) takže nevidim nejake nevyhody v bezkontaktnych kartach .. ľudia si maju svoje veci strážiť a dávať nanich pozor
@patofbc tak potom je táto otázka a aj téma zjavne bezpredmetná bezkontaktná je tým pádom lepšia, pokroky väčšinou bývajú....
len vieš je sranda keď ludia celý vyškerený mi nadšene vysvetlujú že iba pípnu a ja im odpoviem že nepípnu lebo máme staré terminále a sú potom riadne sklamaný
je to veľmi pohodlné platiť bezkontaktne, len keby tie info o zmene zostatku na účte nechodili aj o 2 dni neskôr, ako majú...takto je to dosť nebezpečné. Lebo je pekné, že po 5 výberoch sa to zablokuje a že je to poistené do 100 €, ale ak stratu nenahlásite do 24h, tak o tie prachy prídete...a pri takýchto nahovno notifikáciách sa to môže stať
@lawey no hej ale ak postupne sa to rozširuje a tých bezkontaktných terminálov je stále viac a viac jedina nevyhoda su zlodeji ale stať sa môžeš aj napriklad to že zlodej ukradne mobil a ten ma tiež vysoku hodnotu a kopu inych veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
naaa nemusíš, šak stačia komentáre
ale i tak si myslím, že bezkontaktná je blbosť, keď i tak nad nejakú sumu musíš zadávať pin (a tá štatistická info, že "ušetrí 25 minút ročne", je prinajmenšom smiešna
Si myslím že bezkontaktná je lepšia, som človek ktorý si stráži veci a ešte mi nikto nikdy nič neukradol (musím poklopať) takže nevidim nejake nevyhody v bezkontaktnych kartach .. ľudia si maju svoje veci strážiť a dávať nanich pozor
A nie, že bude niekto proti!
len vieš je sranda keď ludia celý vyškerený mi nadšene vysvetlujú že iba pípnu a ja im odpoviem že nepípnu lebo máme staré terminále a sú potom riadne sklamaný
(pípanie som využila asi len raz)