ahojte vcera som sa dozvedela ze do pondelku musim urobit referat Barok na Slovensku inak mam peknu smolu ale kniznicu mam zatvorenu a z netu to nemoze byt -teda aspon nie vela, lebo ona si to hlada na nete a vrati mi to....ak nieco viete o tejto teme pro
Myslím že to s tým netom je skôr tak že by ti to nedarovala keby si to celé z internetu stiahla, ale pokiaľ by si si odtiaľ len zohnala informácie a z tých potom sama napísala nejaký referát, mala by to brať v pohode
(na druhej strane, @sakul by sa nemohol takýmto užitočným spôsobom vyžiť v tom čo ho baví )
P.S.: Pokiaľ máš možnosť, k tej architektúre a pod. si zožeň nejaké obrázky
@galinka presne tak , i ked to nie je moje oblubene, ale v poslednom čase sa mi začinaju pačit dejiny umenia. Ono sa to ani nezda, ale niekedy mali dalekosiahle učinky pre spoločnost.. a nielen umelecke či spoločenské, ale aj politicke - a take barok mal
@galinka no ona je schopna a aj to robi hlada to na nete a napise ze to je z netu, proste ze to ma byt z knihy lenze moja kniznica je polrok zavreta a dalsie pobocky su daleko ....ako dalo b sa to napisat ale chce tam uviest knuhu....
@athelasil Niečo čo napíšeš ty nemôže nájsť na internete A keď tam uvedieš fakty, nemá ti ako dokázať že si tie fakty našla na internete a nie v knihe, lebo fakty sú rovnaké tam aj tam
Naša angličtinárka si tiež na internete overovala či sme naozaj tie semestrálne práce písali my a myslím že niekoľkí doplatili na to že to stiahli z internetu, ale použiť údaje nájdené na internete sme mohli...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
(na druhej strane, @sakul by sa nemohol takýmto užitočným spôsobom vyžiť v tom čo ho baví )
P.S.: Pokiaľ máš možnosť, k tej architektúre a pod. si zožeň nejaké obrázky
dufam že jej to pomohlo
Inak ja som bola vždy presvedčená že spoločnosť vplývala na umenie, nie naopak...
@galinka no ona je schopna a aj to robi hlada to na nete a napise ze to je z netu, proste ze to ma byt z knihy lenze moja kniznica je polrok zavreta a dalsie pobocky su daleko ....ako dalo b sa to napisat ale chce tam uviest knuhu....
Naša angličtinárka si tiež na internete overovala či sme naozaj tie semestrálne práce písali my a myslím že niekoľkí doplatili na to že to stiahli z internetu, ale použiť údaje nájdené na internete sme mohli...
s touto profkou som este nerobila referat, ale ze je hnusna na net....no ale kurnik ja by som si zikla knihu ale nemam z kade kaslat snad to zvladnem