Chcela som vyskusat BB cream, tak som si kupila taku mali vzorku od Avonu a ten bol celkom dobry, bola som s nim spokojna. A teraz pouzivam Garnier BB cream, ale chcela som si povodne kupit Nivea BB ale som v obchode zistila, že nemam tolko penazi tak som schmatla Garnier lebo bol najlacnejší . MAs tam na vyber z dvoch odtienov light and dark a ja som si vybrala ten light a ešte mas na vyber z dvoch BB creamov a jeden z nich je taky hydratacny a je v takej inej tibe /nie podlhovastej/ tak som si zobrala tena ja som s nim spokojna lebo mam, hlavne v zime, pomerne suchu plet a nevysuša mi ju /ten od Avonu to trochu robil/, a zakryje čo moze , ale tak ja nemam az taku zlu plet. hlavne to potrebujem na zjedotenie, lebo obcas sa mi vyhodia take cervene skvrny.
Aaale u kazdeho je to individualne. Mne vyhovovali teda obe aj od Avonu aj od Garnier. Ten od Garnieru ale rajšie vonia a je lacnejší. Ale na forach som citala na neho same staznosti, takže je to fakt indi-vidi.
@shoesmaniac ty si asi prvy človek ktoreho nepočujem na na ten krem stazovat. fakt, kazde forum čo som otvorila, nielen tu, tak same staznosti ale mne tiez vyhovuje.
ja používam BB cream Pegy Sage Paris a som nadmieru spokojná... Naozaj sa veľmi dobre aplikuje, pleť nie je z neho mastná a aj dobre kryje... Stojí okolo 14 €, cez net ho často dostaneš aj lacnejšie, jediny kamenny obchod kde ho maju je tusim v KE...
ja používam BB cream od Garnieru, som sním celkom spokojná je pravda že je trochu mastnejší (netreba si ho dávať veľa pretože potom je to ozaj že mastné) ja si ho dávam úplne málo a vyhovuje mi to aj keď je mastnejší lebo mám suchú pleť. Určite kryje o niečo menej ako make up, takže pod BB si dám na určité miesta korektor a je t
mama mala už 3 značky a nebola spokojná ani s jedným.. dermacol vôbec nezakrýval, garnier príliš mastný, aj keď si ho dala málo a ten tretí neviem aká značka, ale mala z neho podráždenú pleť
Minule som si požičala zo srandy demacolovský od spolubývjaúcej
Odmysliac si to, že je to na mňa (ako takmer všetko) príliš tmavý a že nejako nekryje (čo zas tak súrne nepotrebujem, ja len zjednocujem fľaky a tak), tak som mala potom z toho ksicht ako detskú prdelku a mala z toho radosť
ja mam od Garnier a je v pohode,ale vždy keď sa moc lesknem tak si tam dám taký penový makeup a je to pohode.Len ja mám ten light a aj ten je na mňa trošku tmavý
Pre mňa sú všetky tie krémy tmavé, ale mala som možnosť vyskúšať už vzorky skoro všetkých. A asi najviac môžem odporučiť ten čo aj @candy36 od yves rocher, nemastí pleť a celkom fajn kryje a zjednotí pleť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Aaale u kazdeho je to individualne. Mne vyhovovali teda obe aj od Avonu aj od Garnier. Ten od Garnieru ale rajšie vonia a je lacnejší. Ale na forach som citala na neho same staznosti, takže je to fakt indi-vidi.
sorry som na bratovom nb on tu ma nejaku inu klavesnicu
dost si to pochvaluje a nema ani mastny xicht ako v @2
Odmysliac si to, že je to na mňa (ako takmer všetko) príliš tmavý a že nejako nekryje (čo zas tak súrne nepotrebujem, ja len zjednocujem fľaky a tak), tak som mala potom z toho ksicht ako detskú prdelku a mala z toho radosť