@0sea Lebo idem idem, a zrazu auto, ktoré som si predtým nevšimla, alebo sa začne nebezpečne rýchlo približovať... Možno to robia ľudia, ktorí sa boja (možno prehnane) a občas radšej pobehnú, ako by ich malo zraziť niečo
Alebo ak zastaví to auto, nechcem ho napr zdržovať, tak tiež pobehnem..
@pachirisue No veď ak ti zastavil, tak ho asi nezdržuješ. Aj keby áno, stačí že za tým prechodom pôjde chvíľu rýchlejšie a ten stratený čas za pár sekúnd doženie. Neviem, podľa mňa nie je dôvod utekať.
No a samozrejme, ak sa neráta beh za MHD! To už je tradičné, vždy mi niečo uteká a ja musím bežať.... ak sa mi nechce čakať. Ja to vždy tvrdím, že MHD núti športovať.
@chanteuse Musela si ocakavat taketo odpovede. ja ked nemusim tak sa ani nehybem, sedim v aute, v kancelarii, v krcme, doma. Som sedel. Aj ked viem ze je to nechutne nedzrave, ale aspon si obcas zacvicim doma, mam nakupene cinky atd.
Myslím si, že moje občasné bežecké aktivity nestoja veľmi za zmienku, ale občas si idem trošku zabehať keď mám veľa energie a potrebujem ju nejako dostať zo seba a keď sa potrebujem uvoľniť. Po tom, čo sa učím dlho, tak mi to dobre padne vypnúť sa a bežať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
(a správny odhad svojich schopností, dobrú znalosť terénu, padnúcu obuv a triezvu hlavu
Alebo ak zastaví to auto, nechcem ho napr zdržovať, tak tiež pobehnem..