Ganja.. Ale nie.. Najlepšie antidepresívum v dnešnej dobe sú dobrí priatelia, ver mi, viem o čom hovorím.. Koľkokrát mi bolo už fakt zle z môjho života (a to mám ešte len 15) a moji dobrí kamaráti ma povzbudili.. Ale ak ich nedajbože nemáš, tak hudba, príroda popr. jeden z rodičov..
@suzanne11 neviem sa k tomu adekvátne vyjadriť keďže nie raz som medzi nich patrila sama tu ide skôr o to aké sračky sú lieky.. Ja som dlhé roky brala lieky proti bolesti kt by decku ani nemali dávať a už to sama doktorka priznala aké sračky pre telo to sú... Nie ešte nejaké antidepresiva pre mňa sú iné cesty ako riešiť tieto veci preto som pred cca 3-4mi rokmi prestala brať všetko a začala sa učiť so všetkým tým nejako žiť... Preto sú pre mňa tí čo to berú zbabelci lebo niečo ti je dáš si prášok a je to vpohode? Nikto sa nepýta prečo sú tie problémy a ako ich budeme riešiť lieky len tlmia a prípadne zhoršujú stav... Som slepá a odmietam nosiť okuliare a uľahčiť očiam ich funkcie, mám bolesti a nedám si tabletky kt na mňa aj tak už nemajú žiaden účinok, mám psych problém nedám si antidepresiva chapes?
ja som brala kedysi...vselico...escitalopram, zyprexa, kventiax, equeta, trazodon, fluoxetin, rivotril, rispen, stimuloton, oxazepam, diazepam, helex, orfiril, bloonis, ... teraz vberem depaknie chrono a tisercin... a hrozne z toho chrapem aj 16 hodin denne keby nemusim tak bych si to nikdy nedala...sracky totalne...len za par skrabancov, chemie a agresivity mi dojebali zdravie!!! neodporucam!!! FAIL!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
hej prestante verit tej propagande v mediach, všetko ma svoju pricinu aj depresia, ak sa da riešte pričinu
big like
len tak - a za čo máš potom samovrahov? som zvedavá