ahojte, prosím o vyjadrenie sa, do ankety som napísala len programy, ktoré poznám a buď som s nimi robila alebo uvažujem nad začatím robenia v nich ale keď už sa mám niečo začať učiť tak "ať je to best of the best" - z tohto bol pre mňa best Final Cut, ale bohužial, macbook nemám takže asi sa s ním môžem bavkať len v škole... teraz robím vo Vegase, ten je fajn ale pomerne zložitý.. Movie maker je klasika, v tom som začínala.. a Premiere a Pinnacle som mala otvorené asi raz a nejak ma nezauali..takže..vedeli by ste mi odovzdať svoje skúsenosti? Ďakujem
final cut bol super, kym z neho nespravili imovie 2.0. cital som ale predvcerom, ze ho prvykrat pouzili pri tom novom filme s vilom kovacom, tak snad ho upravili do profesionalnejsej podoby.
z uvedených som robila len v Movie maker - čo mi stačilo na bežný strih a lahkú upravu...ale ja som naročnejšia a už nestačí skušala som VSDC ale to je také.... no nič moc.... a teraz som začala robiť vo Vegase a je to jednoduchšie ako som čakala ale tak ešte musím popracovať na tom aby som ho vedela perfektne ovládať čiže ja som za Vegas
Na strih je inak asi naj Movie Maker lebo je to uplne totalne jednoduchy program v ktorom vie robiť aj 9 ročne dieťa.. V ňom strihám videá len nevýhoda je že dojebáva dosť kvalitu..
A skúšal som robiť aj v Sony Vegas ale ani za boha sa v tom neviem naučiť robiť. ešte aj strihanie videí mi robí taký problém proste normálne ani len netuším čo a jak Možno jak budem dakedy mať znova takú náladu na tvorbu AMV tak si pozriem nejaký tutoriál na to...
ďakujem vám priatelia a @4 ved prezrad, ak pouzivame "legalny trial" tak je vsetko ok no nie? a @2 , z CFP spravili imovie? to som ani nevedela vidis to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Na strih je inak asi naj Movie Maker lebo je to uplne totalne jednoduchy program v ktorom vie robiť aj 9 ročne dieťa.. V ňom strihám videá len nevýhoda je že dojebáva dosť kvalitu..
A skúšal som robiť aj v Sony Vegas ale ani za boha sa v tom neviem naučiť robiť. ešte aj strihanie videí mi robí taký problém proste normálne ani len netuším čo a jak Možno jak budem dakedy mať znova takú náladu na tvorbu AMV tak si pozriem nejaký tutoriál na to...