chcela by som sa spýtať, keď ma zastavia policajti a ja nebudem mať pri sebe doklady moje ani od auta... čo všetko mi hrozí? pokuta, odobratie dokladov? dá sa to vyriešiť aj dohovorením, dohodou?
čo ťa už len netrápi? v tejto otrokarskej spoločnosti musíš byť identifikovatelna aby si bola pod kontrolou, preto su aj značky na autach skor ako ťa zastavia tak vedia o aute všetko. majitela, poistku, platnosť stk a ek. teba si prelustruju aj bez dokladov za pár minut.
ked fize l nieje kokot tak ta pusti dalej (to sa mi stlalo v podobnej situacií) ale ked je kokot tak ta može predviesť, a aj pokutu ti može dať, a je celkom mastna, vtedy mi tušim hovoril o 360€ je za ale nedal mi žiadnu, a to bolo pred tromi rokmi, odvtedy išli poplatky za slobodnejšiu jazdu vyrazne hore.
@danieldevil podla zakona obcianku nemusis mat PRI SEBE, nikde to tam nepise.. Tam pise, ze ho musis mat. BODKA.
Vsetko sa da overit jednym telefonatom
@tomias tak potom musia overovať totožnosť a neviem či im nato bude stačiť jeden telefonát, skôr sa radšej budú hrať na hrdinov a budú to riešiť komplikovanejšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ked fize l nieje kokot tak ta pusti dalej (to sa mi stlalo v podobnej situacií) ale ked je kokot tak ta može predviesť, a aj pokutu ti može dať, a je celkom mastna, vtedy mi tušim hovoril o 360€ je za ale nedal mi žiadnu, a to bolo pred tromi rokmi, odvtedy išli poplatky za slobodnejšiu jazdu vyrazne hore.
A doklady od auta, tiw asi budu potrebne
Vsetko sa da overit jednym telefonatom
Ak nemáš pri sebe papiere tak ten trest je fest prísny Radšej mať pri sebe...