Ahojte baby mám menzes zrejme od 28. Decembra a mala som tak aj v januári ale vo februári som dostala 24. ale mala som veľa čírej krvi.A teraz v Marci som dostala 16. a o dva týždne skorej ako som mala a je to silné a hnedé.A bojím sa či to vôbec ešte pre
To že to nedostávaš pravidelne je normálne vzhladom k veku ..čo sa týka tej krvi, nuž nech poradí niekto iný ale ja by som s takýmito otázkami išla skôr za mamou
Veď to je úplne normálne. Ja doteraz nemám pravidelné krámy, hoci som ich nemala už štyri mesiace ale z iného dôvodu ako nepravidelnosti.
A preboha, veď to všetko je úplne normálne a keby čosi, veď máš maminu, ktorej sa na to môžeš spýtať alebo sa o tom porozprávať. Ja som takú možnosť nemala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
v trinástich sa nemusíš báť, ti to bude všelijako ešte blbnúť...keď tak choď za mamou
ved mas kramy druhy den, tak co stresujes
na zaciatku je to vzdy hekticke.. mne meskali 6 mesiacov napriklad to sa ustali..
Veď to je úplne normálne. Ja doteraz nemám pravidelné krámy, hoci som ich nemala už štyri mesiace ale z iného dôvodu ako nepravidelnosti.
A preboha, veď to všetko je úplne normálne a keby čosi, veď máš maminu, ktorej sa na to môžeš spýtať alebo sa o tom porozprávať. Ja som takú možnosť nemala.