Aké boli vaše pocity počas Baloon fight-u vo včerajšej RpN?
u mňa, že: Kriste, to čo je? Propagácia násilia? ... už tomu chýbala len krv, vypichnuté oko a nejaká zlomená ruka. A čo tam predvádzala tá východniarka, to mi prišlo ako pitbul medzi bezbrannými zajačikmi. Úplne mi napadla tá scéna z Tři oříšky pro po-
pelku, ako si tá Růžena počas bálu zobrala princa a tancovala s ním ako s bábikou. Už mi chýbal len záber - prichádza Radko medzi nevesty, Verona si ho prehadzuje cez plece, škaredo, škaredo zazrie na ostatné, výhražne zavrčí, kočky sa zdesené rozutekajú a ona si ho víťazoslávne odnáša.
tá Verona mi je tiež nesympatická, pôsobí naozaj hrubiánsky, ešte tie gestá, čo tam robila, wtf nechápem, že ju tam ešte držia. a celkovo si myslím, že to nebolo moc fér a že keď proti sebe nemôžu postaviť dve rovnocenné súperky, mali by sa takýmto súťažiam vyhnúť.
a aj pri tej druhej súťaži s Radkom ma tá Lara aj ostatné ženské z Dollinho klanu pekne srali.. Lara od začiatku dávala rozmedzia a nejaké omáčky k tomu a nikto jej to nevytkol a do Julie sa púšťali, ešte aj keď sám Radko napísal rozmedzie fakt tým ženským dobre vyhráva. a ešte jej poradili tú poslednú odpoveď, to nebolo fér, ja by som ju za to diskvalifikovala.
a kto podľa vás vypadne? Nicole? inak mne tam z tých holiek nie je asi nikto nejak zvlášť sympatický.. tá Stanka furt hádže otrasné xichty, Lucy je trochu inde k tej skupinke okolo Dolli sa ani nevyjadrujem, to sú strašné fuchtle.. Julie sa mi doteraz páčila, ale trochu ma pri nej mrzí, že absolútne neberie ohľad na ostatné dievčatá a robí si v podstate čo chce. Lara je moc mladá a vyzerá to podľa ukážok, že sa ocitne teraz v nemilosti tak som veľmi zvedavá ostatné holky mi prídu dosť nevýrazné.
bavi ma relacia kde si v jazdej jednej scene ludia seru do huby verona čo šla jak viking na hubách dostala standing ovation a julia co prehrala tak dostala este vynadane ze je nejaka agresivna boze niektore tie sutaziace su fakt tupe pice
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a aj pri tej druhej súťaži s Radkom ma tá Lara aj ostatné ženské z Dollinho klanu pekne srali.. Lara od začiatku dávala rozmedzia a nejaké omáčky k tomu a nikto jej to nevytkol a do Julie sa púšťali, ešte aj keď sám Radko napísal rozmedzie fakt tým ženským dobre vyhráva. a ešte jej poradili tú poslednú odpoveď, to nebolo fér, ja by som ju za to diskvalifikovala.
a kto podľa vás vypadne? Nicole? inak mne tam z tých holiek nie je asi nikto nejak zvlášť sympatický.. tá Stanka furt hádže otrasné xichty, Lucy je trochu inde k tej skupinke okolo Dolli sa ani nevyjadrujem, to sú strašné fuchtle.. Julie sa mi doteraz páčila, ale trochu ma pri nej mrzí, že absolútne neberie ohľad na ostatné dievčatá a robí si v podstate čo chce. Lara je moc mladá a vyzerá to podľa ukážok, že sa ocitne teraz v nemilosti tak som veľmi zvedavá ostatné holky mi prídu dosť nevýrazné.