ludia ja viem ze to vyzera ako samochvala ale je to fakt ze sa na mna lepi moc chalanov...furt chce so mnou dakto chodit a ja nechcem nikoho z tych...nemozte mi povedat co sa im na mne moze pacit?zatial som vytiahla iba ze som super,pekna a davam dobre hl
2. Skus sa tyzden nesprchovat, verim, ze to spolahlivo zlikviduje 90% napadnikov. So zvysnymi 10% si iste poradis uz aj sama, kedze si super a davas dobre hlasky
vieš čo by iné dali za to, aby sa okolo nich motalo toľko chalanov?..pozri: nikto ti nekáže, že s každým kto o teba prejaví záujem musíš chodiť. Každému povedz, že ho chceš ako kamoša.. a máš to vybavené..
1. Si to zle zaradila ale ja to robim takto: Sa spravam strasne neslusne t.j. plujem vsade dookola, chodim jak medved, grgam nahlas, zeriem jak pes z misky, plujem chalanom na topanky a tak si ber zo mna priklad na mna sa nikto nelepi
Chod dakde z kamoskou a dohonite sa, ze sa poliuzete pred chalanmi. A potom si povedia su to lezbicky a potom ti mozno daju pokoj. Alebo si ich jednoducho nevsimaj. A znie mi to ako samochvala i ked si to tak mozno nechcela napsiat.
dziziz uzasna diskusia vobec to nie je samochvala... akoze podla mna ako odradit chalanov nie je az take tazke si domysliet tela male... pohni mozgom a je.
viacero bab ma viac napadnikov a vedia sa s tym vysporiadat ak mas hlavu na spravnom mieste... a ak nevies cim na seba putas pozornost tak mozno ako to tu niekto napisal vidinou lahko dosiahnutelneho sexu lebo si vymel.
diky...ja som naozaj nechcela aby tom vyznelo ako samochvala to tak ani nebolo myslene...ked su niektori az moc blbi tebe Hasky by to nevadilo?a ze mam chalan vedia vsetci aj ked to neni pravda
ale niee zartujem...sak nemusis chodit s kazdym kto o teba prejavi zaujem...daj kazdemu najavo ze smola mna nedostanes a rob si co chces, nepustaj si ich k telu a prejde ich to..
ale podla mna ta to bavi ze chalani po tebe idu a nechapem co riesis...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
2. Skus sa tyzden nesprchovat, verim, ze to spolahlivo zlikviduje 90% napadnikov. So zvysnymi 10% si iste poradis uz aj sama, kedze si super a davas dobre hlasky
ale skôr asi...zvykaj si
Chod dakde z kamoskou a dohonite sa, ze sa poliuzete pred chalanmi. A potom si povedia su to lezbicky a potom ti mozno daju pokoj. Alebo si ich jednoducho nevsimaj. A znie mi to ako samochvala i ked si to tak mozno nechcela napsiat.
viacero bab ma viac napadnikov a vedia sa s tym vysporiadat ak mas hlavu na spravnom mieste... a ak nevies cim na seba putas pozornost tak mozno ako to tu niekto napisal vidinou lahko dosiahnutelneho sexu lebo si vymel.
ked mas take super hlasky....treba ich pouzit....chalanom musis setko povedat po lopate....a mozno zaberie ak rozhlasis ze mas chalana
...a co ti vadi natom ze je po tebe taky velky dopyt ? tssss...
ale niee zartujem...sak nemusis chodit s kazdym kto o teba prejavi zaujem...daj kazdemu najavo ze smola mna nedostanes a rob si co chces, nepustaj si ich k telu a prejde ich to..
ale podla mna ta to bavi ze chalani po tebe idu a nechapem co riesis...