otazka: chcel by som vediet, preco je pre babu take strasne tazke povedat, ked ju nieco nastvalo/urazilo/neprijemne prekvapilo na nas...viete, aby sme to mohli napravit a nabuduce to neurobit, musime vediet co sme urobili zle...ale ked nam to nepoviete a
preco?tak to fakt neviem..s takym niecim som sa u chalanov ..ja ked sa mi nieco nepaci poviem to priamo (aj ked by som sa dakedy asi mala naucit by t ticho lebo nie vzdy to ten dotycny dobre pochopi a niekt. to beru ako utok aj ked to tak zvacsa vobec nie je mienene) taaakze neviem-iny raj iny mrav-vravim my mame chalanov takych. proste z nicoho nic sa rozhodne ze som mu nieco spravila a ja vobec neviem prist na to co som spravila zle a potom si to zistuj za co sa na teba hneva cez 10 dalsich osob(este ze chodite do posilky kde klebetite ako stare tetky a nakoniec si to aj tak zle vysvetlil
Lala bude asi pravy opak...mne sa nikdy nestalo, ze by mi baba povedala vtedy a vtedy si povedal to a to a citila som to takto...a ked chcem vediet, co sa vlastne stalo tak to nevypacim ani s Jimmym...
ee...ja si myslim ze preto lebo ked som nasrata na niekoho tak to nechcem rozoberat prave v tu chvilu lebo potom by som vykricala hocico..a to by som uz nemala vobec priatelov...
...a dakedy na to fakt ze namame chut...ked vam to tak dlho pali...
PS: Husky tentokrat som to nebola ja ze?? ja som ta nenahnevala...aspon dufam, lebo sa nepametam...
Husky: Keď si niečo spravil máš na to proste prísť sám vždy je ľahšie ti niečo vysvetliť akoby si to mal pochopiť sám ..alebo jednoducho si nájdete nejakú dvojzmyselnosť a nakoniec to cele otočíte proti nám (aj také sa da) A okrem toho dievčaťu je iste príjemnejšie keď nad tým čo si urobil trochu pouvažuješ(ona najprv pozoruje či ťa to aspoň trocha trápi a potom usúdi či sa oplatí o tom baviť).Akoby ti ti ona urobila scénu ( v záchvate zúrivosti) a potom by z toho ešte ona vyšla ako tá zá čo zo všetkého robí drámu.
Ja využivam tento postup hlavne preto Vživote scény robiť nebudem a v svojom krátkom živote som ich ani nikomu nerobila
uprimne? mne sa to stava casto a nielen s jednym clovekom...a mna uz fakt nebavi rozoberat to v hlave, ze co som zase posral...no dobre, mate aj nejake rozumne dovody ale ked mna raz nieco prestane bavit tak mi to znechuti celu vec...teda asi zostanem pri pive s kamaratmi...ti mi take nerobia
ja to riesim tak ze radsej sa porozpravam ako hned sa urazit a hnevat sa dlho ked ten dotycny ani nevie o co ide radsej pridem poviem svoje vypocujem si nazor a nehnevam sa...srdiecko je spokojne, hlavka neboli, slzy netecu
Ja som priateľke povedal na rovinu, keď ťa nieako naserem, urazím... tak mi to povedz otvorene lebo ak mi povieš iba ,,veď ty vieš čo" tak ja sa tým prestanem zaoberať.
Ani ja nenávidím aby niekto do mňa ziapal, alebo niečo podobné ja by som sa preto asi aj dokázal rozísť ja po nikom neziapem tak to aj vyžadujem naspäť, kto po sebe reve ten u mňa stráca na hodnote.
Vzdy je najlepsie povedat co si kto mysli.. potom o com je ten vztah ak si dvaja (to j jdno ci par alebo kamarati) nevedia usta otvorit a povedat co citia? to je blbost
Vrba inak za toto niektorych chalanov fakt obdivujem..fakt- ked chodia s dievcatom -strasnou hysterkou a trpia vsetky tie vylevy..mam kamaratku a je podobny pripad a ak by sa ku mne tak spraval chlapec tak by okamzite skoncil - ona sa k nemu sprava ako k decku a proste on ju musi mat riadne rad ked to s nou vydrzi
Zaujímavá diskusia. Sám som bol neraz v takejto situácii. Moje dievča ma vie tiež riadne vytočiť, keď len chodí okolo horúcej kaše a nepovie mi na rovinu čo ju nasralo a pod. Lenže tak to má asi byť, veď už dávno sa hovorí, že chlapi sú z Marsu a ženy z Venuše. A práve v tej vzájomnej komunikácii sa to prejaví dosť výrazne. Baby očakávajú od nás chlapov to čo je im väčšinou prirodzene dané, ale čo nám chlapom prirodzene často chýba, a to empatia, schopnosť vcítiť sa, taký ten 6 zmysel, ktorý im umožňuje predvídať resp. vycítiť situáciu. To my chlapi nemáme, alebo to jednoducho nepotrebujeme používať. Ono to je asi v stavbe nášho mozgu. Ženy zapájajú viac emočnú časť mozgu, zatiaľ čo chlapi skôr tú praktickú. Ženy sú aj preto citlivejšie a viac vnímajú krásu, estetično a pod. - viac ich zaujíma odpoveď na otázku "aké to je?", chlapi zase sú zručnejší a myslia viac logicky (nie vždy), sú zameraný skôr na otázky typu "načo to je?" alebo "čo s tým?".
1. keď chlap povie nie, tak myslí nie. Keď povie nie žena tak sa môžte iba dovtípiť čo to bude pre Vás znamenať
2. Ženy: Keď chcete ísť von povedzte"poďme von", keď chcete pozerať film povedzte"chcem pozerať film" keď chcete sex povedzte... Nikdy nehovorte "rozhodni ty" - chlap myslí väčšinou na sex, ale neprizná sa.
Ale v podstate to vystihol. Ja mam najradsej ked cajka ostane s nicoho nic oduta, a ked sa pytam co ti je, ona ze NIC, som normalna, co by mi malo byt, nic mi neni. To je uzasne, a potom ani za tu picu neviem prist na to co som spravil.
Jednoducha odpoved.....:::zeny su len zeny a vzdy aj ostanu zenamy,ked ich raz pochopis tak to znamena ze aj z teba sa stala zena!!!!!!!Nechaj to tak nema zmysel sa nad tym trapit......
Juko25: nesuhlasim s tym ze ked zenu pochopis stavas sa nou ..to je hlupost .. ked mas priatelku musite si rozumiet a za to este niesi zenou aj ty .. to by potom vsetky pary neboli heterosexualne (cisto teoreticky, podla toho co si povedal)
Do faka čo tu vy riešite? Tak sa jej kurwa opítam čo ju sere ,a ked je taký mulo že drží papulku odutú tak proste skrz jej debilnú povahu začnem pred jej očami koketovať s druhou len preto aby som jej ukazal jej debilnosť ,ked to nepomôže, tak papa moja, nemám na teba nervy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a ked ich poradne vydesis krikom, tak ide setko..
ale spravne to nie je...
preto chcem vediet odpoved PRECO
a predpokladam ze ani nijakemu inemu chalanovi..
ale na druhu stranu, ked zeny ziarlia, tak vtedy su uprimne viac nez dost...
...a dakedy na to fakt ze namame chut...ked vam to tak dlho pali...
PS: Husky tentokrat som to nebola ja ze?? ja som ta nenahnevala...aspon dufam, lebo sa nepametam...
Ja využivam tento postup hlavne preto Vživote scény robiť nebudem a v svojom krátkom živote som ich ani nikomu nerobila
nie je to tak nahodou presne o tom istom???
Ani ja nenávidím aby niekto do mňa ziapal, alebo niečo podobné ja by som sa preto asi aj dokázal rozísť ja po nikom neziapem tak to aj vyžadujem naspäť, kto po sebe reve ten u mňa stráca na hodnote.
Vrba inak za toto niektorych chalanov fakt obdivujem..fakt- ked chodia s dievcatom -strasnou hysterkou a trpia vsetky tie vylevy..mam kamaratku a je podobny pripad a ak by sa ku mne tak spraval chlapec tak by okamzite skoncil - ona sa k nemu sprava ako k decku a proste on ju musi mat riadne rad ked to s nou vydrzi
1. keď chlap povie nie, tak myslí nie. Keď povie nie žena tak sa môžte iba dovtípiť čo to bude pre Vás znamenať
2. Ženy: Keď chcete ísť von povedzte"poďme von", keď chcete pozerať film povedzte"chcem pozerať film" keď chcete sex povedzte... Nikdy nehovorte "rozhodni ty" - chlap myslí väčšinou na sex, ale neprizná sa.
3. Hovorte veci priamo. Náznaky si nevšímame
4. Nepýtajte sa či ste tučné.
Ale v podstate to vystihol. Ja mam najradsej ked cajka ostane s nicoho nic oduta, a ked sa pytam co ti je, ona ze NIC, som normalna, co by mi malo byt, nic mi neni. To je uzasne, a potom ani za tu picu neviem prist na to co som spravil.
Ja som to tiez hovoril, my sme neni jasnovidci.
Nebolo o tom rec ci si rozumieme bolo o tom rec ci pochopis!!!A podla mna zeny su cudne stvorenia a tazsko ich chapat.....
Ja som mozno jediny taky magor ktory ich nechape ale priznavam sa....
Ked pochopim zenske chapanie ja sa ti ozvem.......
Ale neber to tak ze ne mam rad zeny...zboznujem ich.......Ked trosku vyrasties mozno to pochopiiis...