@kissmeplease Ale v tom je hlbší zmysel. Sesternica sa chválila, že pije, že fajčí, že sa prvý krát zhúlila, že sa prvý krát bozkávala a to som vtedy nejak chcela, aby ma pobozkala, aby som to už aj ja mala sakra za sebou
@siiisulqa popravde neviem či je to normálne. už dlhší čas zisťujem, že to čo je normálne v tomto svete sa zďaleka vyhýba tomu, čo za normálne pkladám ja..
ale ak chceš vedieť niečo, tak je úplne normálne, ba najnormálejšie, že máš stále len 13 a že o tom hneď zakladáš diskusiu na birdzi..
( lebo minimálne všetci ťa tu budú brať smrteľne vážne a podajú ti vyčerpávajúce odborné rady.. )
ked so sesternicou tak jedine z druhého kolena inak sa to zo zákona nedá ale ked jej to navrhneš dúfam že ťa sesternica pošle do pi.e nič v zlom ale toto je veľa aj na mňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
Si normálna.
maximálne úbohé to čo si napísal..
Ale výmenou za lístky do toho kina
A
K
E
@siiisulqa popravde neviem či je to normálne. už dlhší čas zisťujem, že to čo je normálne v tomto svete sa zďaleka vyhýba tomu, čo za normálne pkladám ja..
ale ak chceš vedieť niečo, tak je úplne normálne, ba najnormálejšie, že máš stále len 13 a že o tom hneď zakladáš diskusiu na birdzi..
( lebo minimálne všetci ťa tu budú brať smrteľne vážne a podajú ti vyčerpávajúce odborné rady.. )
a t ď..
to bude zvedavosťou, však ani poriadne nevieš, čo sex je, netráp sa tým. zvedavosť je zvedavosť.