Čau birdzák! Napíš, hlasuj prípadne odfoť pracovnú zmluvu a pohoň si ego. Možnosti pod 1000 eur som ani nedával, lebo taký chudoš, ktorý zarába menej než 1000 tu už hádam ani nie je a ak áno, tak ho spoločne poľutujme.
Viac ako najvyssia moznost, ale naklady mam tiez vyssie (napr. najom za jednoizbak je 900 eur). Mam ledva kusok vyssi nez medianovy plat na miesto kde zijem a posledne dva tyzdne v mesiaci som na cestovinach ak si chcem nieco odlozit.
ked ja ani neviem kolko je to v hrubom .... kukol som a az teraz som zistil ze som sa jebol o triedu nizsie, medzi chudobu. fuj, dajte ma odtialto prec, ja som viac !
@dezolat@20 áno s tým súhlasím, ale zároveň si myslím, že ľuďom ktorí “nič nevedia” tá VŠ pomôže a zoberú ťa firmy s tým, že si ťa vyškolia.. ja si myslím že tá VŠ je len plus, nech je to akákoľvek a hlavne pre človeka, ktorý sa nevie “predať”…
Jasne že keď je niekto dobrý v dacom tak papier absolútne nepotrebuje
Ale pre ľudí ktorí si nenašli nič v skoršom veku je to fajn štartovací bod.
@Lenkaska1 No neviem ci skola je len plus. Ako po zakladnej si ozaj vybrat nevies nevies nic o svete a ani o sebe. Ale Ja dnes keby som nemal hlavu na naozaj normalny odbor na VS tak by som siel za vodara - kurenara. Alebo ked ta nieco bavi tak ist na remeslo.
@lenkaska1@19 ja si pozerám aj teda hľadám. Bol som na pohovore ešte z polovičky januára, kde bola pracovná pozícia aspoň trocha spätá s mojim odborom, ale nakoniec som včera dostal telefonát od nich, že mi ďakujú za prejavený záujem aj čas, ale že ma neberú. A to som iba kvôli nim zobral celý 1 deň dovolenku. To najviac naštvalo, aj som zosmutnel, no som stále na tom istom a moje snaženie zase začína odznova.
Nedarí sa a asi s mojim odborom je to ťažšie, kým si nájdem novú prácu, keď by som rád v odbore stále pracoval. Ale ako som už spomínal, som otvorený aj inému zameraniu, len tam zas je skôr istota, že ma nezoberú (zvlášť pri špecifickejších lepšie platovo ohodnotených pozíciách). Nuž je to ťažké a mama by ma rada prebojovala na ich stredisko, kde sa zaoberajú aj rastlinnou kontrolou okrem tej živočíšnej, lenže čo keď tam niekto musí umelo držať nejakú, lebo ani nechodí do roboty, hodí sa tam jedna na home office alebo je stále pri deťoch.. Dvojaký meter, ale rád by som sa videl tam, ak mi stále nevychádza to prebojovanie sa do rastlinného ústavu, ktorý skôr rušia akoby ho mali rozvíjať a nemôžu ma ani zobrať, lebo len skôr prepúšťajú. Ja sa už niekedy v tej robote držím silou vôle. Najradšej by som už odišiel keby taká možnosť bola, a robil inde. Najlepšie keby v meste.. ?
@dezolat@20 sociálnu prácu mala jedna kamarátka a aj by som rád vedel čo robí, ale my už medzi sebou nekomunikujeme a neozve sa asi už nikdy. Taký moment už asi nenastane.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Jasne že keď je niekto dobrý v dacom tak papier absolútne nepotrebuje
Ale pre ľudí ktorí si nenašli nič v skoršom veku je to fajn štartovací bod.