Bez servitky: realne, co bude s birdzom v najblizsom case?
bude to fungovat dalej? vezme to konecne niekto do vlastnych ruk a urobi z toho perspektivny, fungujuci portal, alebo to bude aj nadalej "uzavreta komunita", dokym //nedozije//? hodte nejake oficialne/neoficialne info.
Najlepšie by bolo zavolať do Perexu a informovať sa priamo tam, ja som 2x dávnejšie aj volala, ale zrovna v takých časoch, ze som nikoho nezachytila vtedy. Z toho čo viem si myslím, ze by bolo najlepšie, ak by Birdz niekto odkúpil. Niekto, kto to s ním bude myslieť dobre.
@tomas paci sa mi, ze tvoja povodna idea s komixom o chalanoch, ktori si nie a nie zasukat, tu tak nejak samovolne vlastne stale preziva aj po rokoch a aj napriek tomu, ze si zistil, ze nevies kreslit a nic z komixu nebolo proste otvoris lubovolne forum a bum! Smutny chalan uz je tam!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Valid Until: 2021-05-07
potom buď bez slova zmizne alebo ju dovtedy perex obnoví a tak ako je bude existovať ďalej prinajmenšom dokým doména nevyprší znova.
atakďalej.
Alebo tušia, no nechcú povedať
Najlepšie by bolo zavolať do Perexu a informovať sa priamo tam, ja som 2x dávnejšie aj volala, ale zrovna v takých časoch, ze som nikoho nezachytila vtedy. Z toho čo viem si myslím, ze by bolo najlepšie, ak by Birdz niekto odkúpil. Niekto, kto to s ním bude myslieť dobre.