Nechat sa nejak dlhodobo obmedzovat, vykoristovat, buzerovat a neviemcoeste prinasa partnersky zvazok, ma vobec nelaka
Ale sulozit sa da aj bez toho takze, zivot bez zien, co z toho nerobia zbytocnu vedu, utru si usta, nechcu sa tulit, zoberu kabelku a idu prec, by som si vobec ani NECHCEL predstavit!!!!
Život je taký, ako si ho zariadiš.
Žena nie je ultimátny kľúč ku šťastiu (ani k nešťastiu). Tvoja voľba, na druhej strane, je. Môžeš mať super život so ženou, s ktorou si budeš rozumieť a budete pre seba navzájom oporou, ale rovnako môžeš mať super život aj sám, ak si nájdeš čosi, čo ťa bude napĺňať.
robiť dobre si dokážem aj sám alebo poprípade vyhľadám nejakú jednorázovku na jednu noc ale ináč žena je podľa mňa zbytočná príťaž v živote, obmedzuje ťa, káže ti čo má robiť, proste ja som človek, čo je nerád kontrolovaný a žije rád slobodne mne by osobne žena zavadzala v mojom živote, ako kamoška ok, ale ako partnerka nie
@condition píš za seba... nie každý rozmýšľa ako ty, poznám veľa mužov, čo žijú spokojne aj bez ženy a sú šťastní, niekedy si užijú s jednorázovkou a žijú spokojne bez nervov a buzerovania
Take nieco mozu napisat aj zeny a opacne
Bez muzov je svet krajsi...resp. vystacime si aj bez vas
Zo zaciatku pravda pravduca... po case by ste nam chybali
@charlie1 hej a založme si rovno maleizmus budeme mat muzov ktory budu silny a sebestacny a mozme si rovno zalozit kolonie na planetach aby sme nemuseli s nimi byt feminizmus aj život bez ženy to sú také názory že neviem čo mam na ne hovoriť pride mi to ako keby sa tí ludia zasekli mentálne v nejakom veku predškolskom proste je to tak ako to je zabehané a tak rýchlo sa to meniť nebude máme potreby ktoré treba naplniť a tým nemyslim jednorázový sex s nejakou pizdou, ale pocit že tu je niekto na kom ti záleží
@condition každý má iné priority ja ti nepišem, aby si zmenil názor na taký aký mám ja, napisal som iba, aby si nepísal za všetkých, že bez žien sa nedá žiť...stači čitať a porozumieť vetám
@clarise v živote sú momenty kedy je človek zatrpknuty...ale všetko je to chyba obviňovať niekoho opačného pohlavia je hlúposť... každa osoba si zato môže sama...zviera ti nepomôže áno má schopnosť ukľudniť ale nieje to také ako keď príde k tebe niekto koho miluješ a povie ti všetko bude v pohode ver mi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ale sulozit sa da aj bez toho takze, zivot bez zien, co z toho nerobia zbytocnu vedu, utru si usta, nechcu sa tulit, zoberu kabelku a idu prec, by som si vobec ani NECHCEL predstavit!!!!
Žena nie je ultimátny kľúč ku šťastiu (ani k nešťastiu). Tvoja voľba, na druhej strane, je. Môžeš mať super život so ženou, s ktorou si budeš rozumieť a budete pre seba navzájom oporou, ale rovnako môžeš mať super život aj sám, ak si nájdeš čosi, čo ťa bude napĺňať.
Bez muzov je svet krajsi...resp. vystacime si aj bez vas
Zo zaciatku pravda pravduca... po case by ste nam chybali