rano sa zobudim na matraci v kuchyni, noha priputana o radiator. v pohode, uz som zvyknuta.. v umyvadle ma (zase) caka asi 20 kg riadov, tak umyvam, pritom pripravujem muzovi kavu, lebo ako kazdy den, musi ist do sveta lovit mamuty, aby sme mohli prezit. v druhej izbe mi vrestia 4 deti, ktore neviem, ako mam nakojit, ked som priputana v kuchyni??? budu sa o seba musiet postarat same, tak ako sme sa aj my museli, ked sme boli mladi. muza vyprevadzam do divociny a vysavam kuchynu. potom mopujem, potom varim. obcas sa podakujem za matrac na zemi a pospim si, lebo ved co ma zena robit doma, ked je vsetko upratane a nie je doma muza, ktory by ju uzemnil? poobede cakam, az sa muz vrati domov, aby som mohla plnit jeho rozkazy. pivo nachystane, telka zapnuta, kolac upeceny.
Rano vstanem, osprchujem sa najem, na bajku si to doslapem do prace, tam sa zabavam a podobne veci, poobede pridem domov, osprchujem sa , nieco navarim, upracem a uz sa len bavim alebo idem von a vecer sprcha
vstavam o 4, pracujem, som v skole, varim, peciem, umyvam riady, upratujem, periem, zehlim, staram sa o zvierata, ofc pritom sa snazim byt vzdy pekne upravena a mat usmev na tvari. a hram len za clerica alebo supporta.
teraz som dva tyzdne v nemocnici a uvedomujem si, ze si taketo obskakovanie nezasluzim
Vstanem doobeda, lebo v noci sme boli na party. Hodinku a pol sa malujem a konturujem, dalsiu hodinu si robim vlasy, potom si cez priatelovu kreditku objednam na obed srncie chrbaty na omacke z makadiamovych orechov. Poprosim si to bez kopru. Potom si chvilku schrupnem na nasom poschodovom desatmiestnom gauci a valam na kozisku z polarneho medveda, ktory mame pred kozubom. Pozeram sa pritom do zrkadla a obdivujem sa. Potom idem do auparku s kamkou na nakupy oblecenia, topani, kabeliek, makeupu a beriem si do kabelky i Jessicu Kim Royality Princess, moju kratkosrstu civavu a aj jej kupim obojok. Cez den mam vela prace, takze ideme na kavu do Starfucks, dam si presicko s mliekom a kolacik, ktory idem nasledne vyzvracat aby som si udrzala figuru. Spravime si zopar selfiecok a hodim to na svoj instagram, co chvilu trva ked mam nehty dlhsie ako moj iphone. Potom idem s inou kamkou do fitka, hodinu pobezime na beziacom pase a ohrniem nos nad tymi trapakmi, co mi radia zdvihat cinky a ziskat svalovinu. Spravime si zopar svojek a hodim to na svoj fitness instagramovy ucet s motivacnym citatom.
Neskor ma drahy vyzdvihne na limuzine a ideme na veceru. Oznami mi, ze bohuzial musime na dovolenku do Miami a nie do Las Vegas ako som povodne chcela. Urobim mu hystericku scenu, rozplacem sa a obvinim, ze ma nemiluje. Ale v kletnotnictve mi kupi drahy sperk a kupi mi suhviezdie a pomenuje ho po mne
Takze rano vstanem, pomodlim sa, potom sa idem vycikat, najest a pripadne idem do roboty, ak idem. A ak zbadam na birdzi forum len pre urcite pohlavie, tak si ho v nastaveniach zmenim, aby som sa mohla zapojit. Po robote zase varim, jem, hram sa, citam, pozeram film, pocuvam hudbu alebo take daco. No a snazim sa tiez travit plnohodnotny cas s manzelkou, aspon chvilu, ked sa dlhsie neda.
@hnisavica ale inac chris je podla mna uz taky zufaly, ze on by bral cokolvek - prehltnut ci vykaslat, hlavne nech uz vyjde z chripky a kiezby bol na kolotoce
Rano vstanem, idem na bajku do prace, z prace idem nieco nakupit a potom sa este vacsinou bajkujem po meste alebo idem niekam do prirody, pridem domov, nieco navarim, citam knizky, sijem, zacvicim si nejake cviky na chrbticu, k veceru si pustim nejaku hudbu a zapalim sviecku a len tak sedim a premyslam nad vselicim alebo sa pomodlim, osprchujem sa a pripravim na spanok.
Vstavam kazdy den od 6-7. cvicim jogu, dam sprchy, najdem sa, idem peso do roboty 30 min. Vzdy si pred robotu sadnem na lavicke a 5 min sedim. V robote dam kavu. Robim. Obed. Prechadza domov. Ptm varim veceru/obed, citam knihu, kukam TV, ham na ukulele, sprcha a kuknem daco na nete, citam. Spat
Vstanem, jem, idem do školy, jem, športujem ( cez prestávky hrávame volejbal )
Jem, idem domov, cvičím na klavíri, hodina klavíra, hodina spevu, domáce úlohy a voľný čas...
A ešte cez víkend idem väčšinou na stretnutia veriacich alebo som s kamoškmi...
Taký nudný život (aspoň zatiaľ)... ale neuveriteľne mi vyhovuje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
(vstanem, pracujem, nejaké voľnočasové aktivity podĺa dňa a nálady, idem spať. Pomedzi to jem.)
či tu mám dať nejaký trápny vtip o tom, že na rozdiel od takého si viem aj navariť? Nenúťte ma, prosím, dobre vieme, že to tak nemusí byť.
teraz som dva tyzdne v nemocnici a uvedomujem si, ze si taketo obskakovanie nezasluzim
Neskor ma drahy vyzdvihne na limuzine a ideme na veceru. Oznami mi, ze bohuzial musime na dovolenku do Miami a nie do Las Vegas ako som povodne chcela. Urobim mu hystericku scenu, rozplacem sa a obvinim, ze ma nemiluje. Ale v kletnotnictve mi kupi drahy sperk a kupi mi suhviezdie a pomenuje ho po mne
inac som strasne rada, ze si ma taggol v jednom prispevku spolu s mojou oblubenou autorkou
Nazbieram pár hrsti ryže
A už je hneď noc
Smútne , ani ju nemám kedy uvariť
Jem, idem domov, cvičím na klavíri, hodina klavíra, hodina spevu, domáce úlohy a voľný čas...
A ešte cez víkend idem väčšinou na stretnutia veriacich alebo som s kamoškmi...
Taký nudný život (aspoň zatiaľ)... ale neuveriteľne mi vyhovuje...