Úplne k veci. Aké je na tomto portály zabezpečenie proti tomu, aby sa tu niekto neregol s mojim mailom? Síce mám paranoju, ale už dvakrát sa mi stalo, že som na čosi také narazil a neviem si to vysvetliť. Už som ako pani Nora Mojsejová, pretože som obom s
To s tou fotkou mám aj ja. Mne sa tam zobrazuje skoro stále, už asi dva mesiace. A je to fotka, ktorú som mala dávnejšie, po nej som mala ešte rôzne iné. Tak neviem, prečo práve tá...
Ale s tým mailom... To teda neviem Ja som zase bývala jeden čas 15 ročné dievča zo Žiaru nad Hronom, s úplne odveci nickom.
Neuškodilo by, keby sa registrácia potvrdzuje kliknutím na odkaz v maile, ktorý si uviedol pri registrácii.
Potom by sa nemohlo stat, že niekto sa regne na niekoho cudzieho osobné údaje a ani by tu nevznikalo toľko diskusii o tehotenstve z bozku, či veľkosti penisu...
dam mail na pokec napr. kde mozem mat 5000 schranok
kliknem si ved chcem haluzit nie / stoji mi to za ten jeden klik...
a uz je tu 1 000 000 diskusii o vsetkom co ta napadne
mail s overovacim kodom to nevyriesi ani ine jedine poctive preberanie uzivatelov a kazdeho sa pytat "o com chces diskutovat / " a povie ze o pc hre a potom zalozi diskusiu o velkosti penisov a co snim ? ban za to ze je zvedavy ?
@freedomko na každom serióznejšom portáli, kde som, sa registrácia takto overuje. Keď už pre nič iné, ako písal zakladateľ, aspoň by sa nemohlo stať, že sa tu niekto bez najmenších problémov regne na niekoho cudzieho
A aj tak si myslím, že fake ankety a diskusie by to aspoň sčasti obmedzilo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ale s tým mailom... To teda neviem Ja som zase bývala jeden čas 15 ročné dievča zo Žiaru nad Hronom, s úplne odveci nickom.
Tento birdz ma niekedy desí
Potom by sa nemohlo stat, že niekto sa regne na niekoho cudzieho osobné údaje a ani by tu nevznikalo toľko diskusii o tehotenstve z bozku, či veľkosti penisu...
dam mail na pokec napr. kde mozem mat 5000 schranok
kliknem si ved chcem haluzit nie / stoji mi to za ten jeden klik...
a uz je tu 1 000 000 diskusii o vsetkom co ta napadne
mail s overovacim kodom to nevyriesi ani ine jedine poctive preberanie uzivatelov a kazdeho sa pytat "o com chces diskutovat / " a povie ze o pc hre a potom zalozi diskusiu o velkosti penisov a co snim ? ban za to ze je zvedavy ?
A aj tak si myslím, že fake ankety a diskusie by to aspoň sčasti obmedzilo...
jozko.mrkvicka gmail.com ci azet ci centrum ci cokolvek ine a regnut sa nan a overit to tade
takze nechapem co chcete tym overovanim mailov dosiahnut
mozem sa kludne regnut aj na mail tomas.abaffy@centrum.sk pod nickom tomasko24
Nerieš somariny a uživaj si život!