no tak na toto som zvedavy co napisete....su dve najlepsie kamosky...diana a sylvia....diana ma chlapca a sylvia nema...a sa raz stane ze dianim chlapec podvedie dianu so sylviou...a vy ako najlepsi kamarat obidvoch takzvanu neweru vidite na vlastne oci..
no povedala by som tej Silvii /alebo Sylvii?/ nech sa spamatá, že čo robí... a určite by som jej povedala, že buď sa prizná sama alebo by som to povedala ja určite..
nemohla by som sa pozerat ako robí niekto z mojich blízkych volov.mne by sa to tiež nepacilo
ak má tá Diana aj mozog a nie je to nejaká slepica tak skôr či neskôr pochopí že si jej chcel len dobre a i keď sa na teba možno najprv naštve tak ju to potom prejde
@24 no keď to bola reakcia na mňa tak v tom prípade ruky preč a nemiešať sa prípadne nejako nenápadne vytvoriť situáciu aby jedna načapala tú druhú pri čine
povedal by som jednemu z tych dvoch co podvadzali, uz zalezi ktoreho by som lepsie poznal, ze nech sa prizna mrs. podvedenej ze co spravili, inak jej to poviem ja... a sorry ale s tymy menami to bol pre mna zmetok moc velky
ajtak, by som Sylvii povedala, aby sa Diane sama priznala. Ak su naj kamosky tak by to bolo naj riesenie.
Ale zase cisto hypotetiecky, ak som s niekym BF tak dokazem s jej priatelom nieco mat? Ja by som urcite nie, dokonca sa mi uz take stalo, a nakoniec sme obe skoncili pri teme "och aky je uzassny"
"Keby si bol na Dianinom mieste, chcel by si počuť pravdu od tvojho skutočného priateľa ?"
!!!
- ich priateľstvo už aj tak nezachrániš - to je už stratené.. silvia si dianu neváži - pochybujem o tom, že sú vôbec kamarátky ?!
Chvíľu ti ale ešte potrvá, kým prídeš na to, že ich priateľstvu UŽ NEPOMOŽEŠ !!!
/proste si myslím, že ak sa budeš chovať inštinktívne, môžeš získať priateľa - Dianu. okrem toho, budeš mať svedomie čisté.. a toho rozhádania by som sa nebála - proste budú sa nenávidieť tak-či-tak ... ty ju len oslobodíš, to mi ver
no ale ide aj o to, aký vzťah spolu máte ja by som sa nedovolila zastarať sa, keby išlo o môjho suseda - chápeš
ak ti na tom ozaj záleží - nielen kvôli nejakej krivde a nespravodlivosti, ale preto, že tú osobu máš ozaj rád - tak by si sa podľa mňa mohol .. ale potom pri nej budeš musieť stáť, keď sa to bude snažiť prehrýzť - okrem nevery ešte aj zrada priateľky, to by som bola na práškoch pol roka
neviem, ja by som sa do toho radsej tiez nestarala...maximalne by som dohovorila tej Sylvii, ze nech si trochu vstupi do svedomia...proste je to skoro pravidlo, ze ten treti clovek-pozorovatel z toho vzdy vyjde jak najvacsi kar..bohuzial
hmmm mas to tazke ja by som tiez nevedela ... ja by som to asi tez nehala tak ... ale skus to takto ... jak by si to ty bral ... keby si bol na dianinom mieste bol by si radsej keby si sa o tom doozvedel alebo keby si sa ne ?....
aj ja viem, že kamoškin priateľ podvádza kamošku a neviem čo mám robiť. je to dosť hlúpe odo mňa ale mám prísny zákaz to hovoriť niekomu. aj tak si myslím, že by mi neverila, keďže je zaľúbená.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
do takychto veci by som sa nestaral, pretoze z toho nemozes vyjst inak ako najvacsi kokot...
clovek si sam vybera kamaratov a partnerov nie? predsa musi vediet aki su..
nemohla by som sa pozerat ako robí niekto z mojich blízkych volov.mne by sa to tiež nepacilo
ajtak, by som Sylvii povedala, aby sa Diane sama priznala. Ak su naj kamosky tak by to bolo naj riesenie.
Ale zase cisto hypotetiecky, ak som s niekym BF tak dokazem s jej priatelom nieco mat? Ja by som urcite nie, dokonca sa mi uz take stalo, a nakoniec sme obe skoncili pri teme "och aky je uzassny"
"Keby si bol na Dianinom mieste, chcel by si počuť pravdu od tvojho skutočného priateľa ?"
!!!
- ich priateľstvo už aj tak nezachrániš - to je už stratené.. silvia si dianu neváži - pochybujem o tom, že sú vôbec kamarátky ?!
Chvíľu ti ale ešte potrvá, kým prídeš na to, že ich priateľstvu UŽ NEPOMOŽEŠ !!!
/proste si myslím, že ak sa budeš chovať inštinktívne, môžeš získať priateľa - Dianu. okrem toho, budeš mať svedomie čisté.. a toho rozhádania by som sa nebála - proste budú sa nenávidieť tak-či-tak ... ty ju len oslobodíš, to mi ver
ak ti na tom ozaj záleží - nielen kvôli nejakej krivde a nespravodlivosti, ale preto, že tú osobu máš ozaj rád - tak by si sa podľa mňa mohol .. ale potom pri nej budeš musieť stáť, keď sa to bude snažiť prehrýzť - okrem nevery ešte aj zrada priateľky, to by som bola na práškoch pol roka
och Rómeo si kár na entú a Pina je len pina