Čaute chcem si kúpiť bicie a chcem sa spýtať,tých čo ste skúsenejší na aké značky sa mám zamerať a na čisto nové nemám tak že keby som si nejaké našiel na čo si mám dať pozor?Pred rokom som začal hrať kúpil som si amati a po pol roku sa mi rozpadli.
ano, je rozumné popozerať sa po bazároch, pričom sa ale oblúkom vyhni značkám NRG, Millenium, Stagg, nejakým pochybným bez mena, prerobeným amati, ktoré sa tvária ako niečo iné a podobne.
Mapex, Yamaha, Basix, Sonor, Tama, Taye, Pearl - všetko v pohode, popozeraj čo kto predáva, zisti na nete o akú radu bicích sa jedná v konkrétnom prípade (či ide o najnižšiu alebo niečo vyššie z toho čo daný výrobca predáva, samozrejme, ak možno, bolo by lepšie kúpiť vyššiu). treba vziať do úvahy dodatočné investície na blany, ak sú v zlom stave. a tiež na činely.
@zoberhrozno Ďakujem ... a Taye sú tiež dobré bicie? Lebo som našiel pár ale som sa im vyhýbal myslel som že to je nejaká sračka... a aj som hľadal po nete nejaké všeobecné info o bicích ale nejako som nič nenašiel tak skúšam takto cez fóra lebo už nechcem dopadnúť jak s tými Amati...
taye je značka úplne v poriadku, len je trochu menej častá v týchto končinách a pokiaľ viem, už sa tu nikde nepredáva. nevyznám sa ale nejak bližšie v nich, aké mali rady atď. a neviem povedať či cena za ktorú ich niekto predáva je zodpovedajúca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Mapex, Yamaha, Basix, Sonor, Tama, Taye, Pearl - všetko v pohode, popozeraj čo kto predáva, zisti na nete o akú radu bicích sa jedná v konkrétnom prípade (či ide o najnižšiu alebo niečo vyššie z toho čo daný výrobca predáva, samozrejme, ak možno, bolo by lepšie kúpiť vyššiu). treba vziať do úvahy dodatočné investície na blany, ak sú v zlom stave. a tiež na činely.