kedysi tu niekto vynašiel, že birdz je po prehodení hlások brzdi, a prerobil prednú stranu s bicyklom...ale či je to od toho? nemám šajnu...to mi len tak napadlo k tejto téme
@wind deti sú už také deti sú prirodzene zvedavé, a toto je spôsob, ako sa vzdelávajú...lenže ked sa stretnú s takýmito reakciami, prípadne s neúprimnosťou, nezmyselnými príkazmi a školou, tak túžba po vedomostiach opadne a namiesto toho nastupuje apatia voči spoznávaniu sveta a tiež často krát rebélia voči "autoritám", ako sú napríklad rodičia Čiže sa to neskôr rodičom vráti aj s úrokmi. Rovnako, ako by sa im vrátilo to, keby boli pri výchove trpezliví.
A ja som pri tomto najviac smutný z toho, že ty na tom nevidíš nič zlé
@asceticjunkie asi si nikdy nebol celý deň s takým ukecaným deckom, čo? samozrejme, že boli veci, čo mi rodičia trpezlivo vysvetľovali, ale také deti sa potom pýtajú na každú blbosť, častokrát sa ani inak odpovedať nedá. na hocijakú odpoveď príde ďalšie prečo.
a nemyslím si, že by u mňa nastala nechuť poznávať svet. tá zvedavosť sa až tak potlačiť asi nedala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
lebo to je znamenie, že treba ísť do holadnska
A ja som pri tomto najviac smutný z toho, že ty na tom nevidíš nič zlé
a nemyslím si, že by u mňa nastala nechuť poznávať svet. tá zvedavosť sa až tak potlačiť asi nedala.