chcela by som sa informovat kde sa da zohnat fajn biela suknicka daka,ani mala ani velka na gumicku,aby som posobila viac dievcensky a aby ma to vela nestalo.cez velku noc som videla zopar inych bab takto odete a a hrozne sa mi to pac
Princezna-anita ty uchylacka jedna, pred dwoma mesiacmi si mala wyse 30, pred mesiacom jeden rok a teraz mas 7? sa uz uwedom do pice. Ked si zmeskala detstwo tak si kup babiku a chod sa s nou hrat na piesok a nam "normalny" tu daj pokoj
ani kratka ani dlhá ?? ... tak to je taká ako opasok snáď nie ?? heh .... ale biela suknička je so sexi šetky biele veci an žene suuuu sexiii aaaah som ja ale lalia
ste niektory ale drzy, este k tej sukni- v gelnici alebo kde to byvas asi ziadnu nezozenies, a mozno ze aj hej bo som ta nikdy nebola ale odporucam si skocit na vikend do blavy do avionu, teraz ked je ta ten novy komplex tak ta najdes vsetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
len skoda že ich tak málo nosia
no esteze tak, bo uz som sa na teba nahnevala
ved to som dala len tak zo srandy, aj ja by som sa radsej pri niektorých takých otočila, lebo by mi prislo asi zle ako pri kom