banánová šupka asi najlepší prírodný produkt s výsledkom ... sóida bikarbóna najlacnejšie riešenie ktoré sem tam keď človek použije neuškodí to veľmi ostatné majú čo to do seba ale podľa mňa sú to zbytočne vyhodené peniaze
No... Tak okrem tých klasických zubných pást čo majú akože bieliaci efekt som skúšala aj také silnejšie čo môžeš používať len určitú dobu. Efekt asi skôr žiadny. Potom som skúšala taký gél na zuby, mal sa používať týždeň ale po 4 dňoch ma tak boleli zuby, že som to nechala tak. Tam možno minimálny efekt bol. A z bikarbóny mi hneď krvácali ďasná. Toľko k môjmu experimentovaniu. Ak objavíš niečo bezbolestné a účinné daj mi vedieť
ked máš prirodzene žlté/šedé zuby a nie od kávy/cigariet/vína tak s tým nič neurobíš....teda hej urobíš,nasilu si to vybieliš u zubára a ničíš si zuby ....ked máš prirodzene žlté zuby tak to znamená ,že máš hrubu vrstvu nejakej kokotiny ,neviem názov a mas odolnejšie zuby
@semhamforas@dudoo@jurito Nepýtam sa kvôli sebe, len ma ako študentku zubného lekárstva zaujíma, nakoľko ľudia využívajú tieto alternatívne metódy bielenia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
sóda bikarbóna+citrón+limetka