Chcem si to kupit lebo mam nepekne zuby akoby do siva (nepiste mi ze si ich mam umyvat lebo si ich umyvam, nefajcim, nepijem velmi sladene vody a aj tak su strasne!) ...
Je to podla vas blbost alebo vam to fakt vybieli zuby? Oplati sa to kupit za ta
@anitchka na sodu bikarbonu kazdy reaguje inak.. mne z toho krvacaju dasna ale napriklad sestre to vobec ,,neublizilo,, ..sodu bikarbonu pouzivaju v primesiach aj zubari pri bieleni...takze..ale samozrejme je ze kazde bielenie zubom skodi..dokonca podla mna aj to u zubara
Ja som si zuby bielila bieliacimi pasikmi od Crestu, kupila som si to v USA, podla mna to na nete urcite zozenies, ja som mala 30 dnove sensitivky, lepili sa na 5 minut a vybielilo mi to zuby dostatocne si myslim, teraz sa ma ludia pytaju ci som si davala bielit tak ako poznamenala @11 aj ten ultrazvuk je paradny, len je to troska drahsie to si mozes sama kupit taku tu lapmpicku a u zubara je to drahe
@16 citila som pravu stranu ust ked som jedla sladke, ale to som neskor zistila ze to bol len kaz ale inak vobec nie myslim si ze to bude tym ze som mala tie senzitive, maju sice slabsi bieliaci efekt ako normalne, ale myslim ze postacujuci
Alebo spojiť príjemné z užitočným a kúpiť si kefku SOLADEY ECO. Ja ju používam už asi pol roka a lepšie čistí zuby a sú biele jak nikdy! A to pijem kávu, čaj a dost fajčím!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ked su to prirodzene zuby tak sa s tym neda nic robit?? bo ich mam take.. fakt do siva to ani nesu zlte, to su sive!!
mne raz jeden chalan hovoril že mal také tie bieliace pásiky čo sú asi na noc a že jemu to vybielilo pekne, ale neviem či to tiež neškodí zubom