Ahojte, som z Michaloviec a chcel by som ist na bilingvalne gymnazium do Košíc neviem ci by som to zvadol.je bilingvalne tazke ? Neviem na ktore gymanzium rozmyslal som nad sv Edtitou, Opatovskou cestou vopred dakujem za rady.
bil gym. je v pohode ak sa donútiš učiť jazyk. Inak úroveň každého gympla závisí od toho čo po tebe učitelia budúc chcieť a nie od toho či je to bil. gym alebo SOU. Chceš vedieť jazyk? tak to skús.
chodim na bilingval, aj ked nie na ten čo si napisal, a chod keď ťa baví jazyk...na bilingvalnom sa mu inak venuju ako na obyč, ale stale je to gympel - je to naročne máš aj ine predmety, niektore maš aj v tom jazyku...takže naroky su, učiť sa musiš
Ak sa v zivote chces venovat tomu jazyku alebo zit a pracovat v krajine, kde sa nim hovori tak ano. Ale inak je to podla mna uplne zbytocne a jazyk sa dobre naucis aj bez bili gympla. Ano mas tam predmety v tom jazyku, ale naco ti budu tie odborne slova. Som stvrtacka na bilingvalnom a kedze chcem ist na vysoku tu alebo do ČR, tak sa musim vela veci doucat na prijimacky po slovensky. :S
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty