Ahojte chcela by som sa opýtať,či tu nie je niekto z KE čo chodí na Park mládeže a je v bilingválnej sekcii som ôsmačka a chcela by som na to gymnázium ísť. chcela by som sa spýtať či to odporúčate alebo nie. Prípade aj niekto z iných miest,aké máte
ja som chodila na C.S Lewisa v BA to je tiez bilingvalne a dalo mi to strasne vela ...ponas ten jazyk vieš ho spravne použit a nie je to to len to pasivne nasavanie jazyka ako ked ho mas len za cudzí a v tejto dobe je angličtina naozaj velmi potrebna ....čiže ja ti bilgym odporučam určite za ten rok navyše to naozaj stojí aj keby si potom nešla študovat niekam do zahraničia
ahoj...Ja síce na túto školu nechodím, ale mám známu, ktorá tam chodila. Vždy tvrdí, že jej to neublížilo ale nezopakovala ny si to už nikdy.
Ak chceš počuť môj názor, tak ak sa excelentne učíš choď na "Šrobárku". je to vynikajúca škola, môžeš sa zapísať do anglickej/nemeckej triedy, ty si určuješ koľko hodín AJ chceš a v 3.ročníku sa ti v bilingválnej triede pridávajú aj predmety vyučované v AJ...napr. dejepis....
@nelinqa7991 prečo ťa odhovárajú??? myslia si, že to nezvládneš, alebo čo??? a zamysli sa sama, prečo by tam všetci títo ľudia chodili, keby to bola zlá škola...???
koli profesorom a pod. ja som aj dost silno uvazovala...hm...teraz však ide o Park mládeže. ide o to či by som stihala aj kazdodenne treningy a skoolu....lebo treningy su pre mna na prvom mieste...
@nelinqa7991 neviem, nechodím na túto školu...ale musíš sa rozhodnuť čo od života očakávaš...keď miluješ atletiku, prečo neideš na športové gymnázium? tam by ti to možno tolerovali
ja chodím na bilingválne do Čadce štvrtý rok, a nemám problém.. aj keby si nevedela jazyk, je to v pohode, naučíš sa, aj keď prvý polrok budeš plakať ... keď už vieš jazyk, je to jednoduchšie ako všeobecné gymo
@vive Sučany? bolo nám povedané, že maturanti nevedia ani poriadne po anglicky... neviem či to je pravda, ale zrovna komplimenty o vašej škole nepočuť... aj keď tá naša zrovna najlepšia nie je
no, tak ja tam chodim uz stvrty rok, na spanielsku sekciu, a myslim, ze otazku ci sme tam mali ist alebo nie si kladieme kazdy den v prvom rade, je to cosi uplne iny, iny svet, uzasny ludia, uzasna atmosfera, no proste to pochopia len eskari (zo span. sekcie), spanielski lektori, tak ti su uplne ini ako ti slovenski, vzdy ochotni a plni energie, proste ina mentalita, aj ked su aj vynymky a ako to tak sledujem uz ich vela odchadza a ti novi, no uz to nieje co byvalo, ale aj tak su fajn, ale taki ponudnejsi, ale zvysok.....fiiiiha....dobreho slov. profesora najdes tazko (ale par ich je), musis byt ticho, ziaden nazor, s ucenim asi tak, ze jeden tyzden mas uplne volno flakacka a dalsi tyzden mas aj 3 velke testy za den , 11 testov do tyzdna, ze si stastna ze si pospis aspon 3 hodinky ale to pride az neskor, prvy rok je flakaaaacka, bavkanie, no neskor nwm, ci v dalsich rokoch budes stihat treningy, ak hej tak sa to na milion % odrazi aj na znamkach....nwm, ono je to tak, bud si z parku alebo nie
@hokus010pokus dakujem za nazor... hmm....tka...uz aj tak prihlaska tam je...je len otazne co s prijimackami co ma zoberu..ale..kazodpadne...chcem tam ist...uz som viac menej rozhodnuta...
Čavte ľudia prave som začal osmičku a potom by som sa chcel dostať na bilingvalne gymko niekde tuna v Ke a neviem či by ma zobrali s tromi trojkami (z matiky, sloviny a neminy). Aj rodiac v podstate iba oco ma od toho odhovara zeby som nesiel na gymko. Prosim poradte mi pls.
ahoj nelinqa7991. Ja som tiez osmacka a tiez idem teraz na 5 rocne gymnazium. Idem vsak na anglicke . Mam kamosku na skole , na ktoru tam chces ist . Je to gymnazium kde mas 20 hodin cudzieho jazyka v tyzdni. Je tam ten problem , ze ten jazyk nevies a , ze niektory nim hovoria plinule.
Ahoj poviem ti iba to že ja sa tam chystám a tiež som si zisťovala a ak sa ti tam nebude páčiť tak po roku možeš odísť na strednú nič nestratíš ak to skúsiš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ak chceš počuť môj názor, tak ak sa excelentne učíš choď na "Šrobárku". je to vynikajúca škola, môžeš sa zapísať do anglickej/nemeckej triedy, ty si určuješ koľko hodín AJ chceš a v 3.ročníku sa ti v bilingválnej triede pridávajú aj predmety vyučované v AJ...napr. dejepis....
no a park mládeže tiež nebude hračka...lebo jazyk treba niele trénovať a chápať, ale najmä si naňho nájsť čas...
ja sa učím 4jazyky a je to makačka...