@malapohroma problém je, že môjmu bratovi sa nepáči keď ho volám Bin Ládin, a ani sa mu nepáči, že som mu nanútila operáciu zmeny pohlavia (aby mohol byť Bin Ládin moja SESTRA)
. . . v tom to klipe je vselico zacina to peniazmi, niekde uprostred je spomenuty aj terorizmus . . . a na konci je nieco ako nejaka upravena komunisticka idea, ale to je uz blud a znie to ako od nejakej sekty. Ale zaciatok stoji za to. A ma to dlhu stopaz.
Posuchaj lampu a uvidis. Podla mna neexistuje, je to len manipulacia, jeden velky blud a nahananie duchov a prizrakov. Teroristi urcite niesu chudobni obyvatelia indo-arabskych krajin a p.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
lebo je to vtipné, že superveľmoc sveta nevie nájsť chlapíka v starom oblečení, ktorý nemá ani na žiletku a skrýva sa v jaskyni
» fotky.sme.sk/foto/7899/usama...
Takze tolko si myslim o obama bin ladinovi...
. . . v tom to klipe je vselico zacina to peniazmi, niekde uprostred je spomenuty aj terorizmus . . . a na konci je nieco ako nejaka upravena komunisticka idea, ale to je uz blud a znie to ako od nejakej sekty. Ale zaciatok stoji za to. A ma to dlhu stopaz.