užívali ste niekto alebo si dopomáhali nejakým vlasovým doplnkom? Na redšie vlasy a rýchlejší rast? Na nete som čítala dosť pozitív na Bioaqnauol a Biosil, kúpila som si oba, tak uvidím... skúšali ste to už niekto? Alebo niečo iné?
@trishe celé balenie stojí trochu viac ako 20€ sa mi zdá... je tam 120 kapsúl ja by som bola ochotná za ňho dať aj viac, lebo fakt mi pomohol mala som aj šampón a ten stál asi 7-8€
Mne pomohol Bioaqanol,ale myslím,že boli 2 ( H a U ? neviem ) a som to striedala..nejaký čas to trvalo,ale ptm také malé vlásky som si všimla,že rastú..mi zhustli vlasy trocha..
Na Capilan som sa pýtala tiež, len tu to akosi v lekárni nemali.... šampón sa dá tiež kúpiť tam? Brala som teda tamto...uvidím čo to urobí, ale keď tak sa skúsim zohnať Capilan inde. Revalid som mala dávnejšie a pomohlo to jedine na kvalitu, na rast ani nie... to skorej masky. Inak otázka, neviete kde by sa dali zohnať väčšie balenia masiek na vlasy? Mávam z parfums.cz a majú síce kvalitné ale dosť malé balenia...
Svojho času som mala vlasy v strašnom stave, v letných mesiacoch som o polovicu prišla následkom liečby a zdravotného stavu, padali mi pramene, byt bol plný chumáčov, myslela som, že niečo rozmlátim aká som bola nasratá. Odvtedy mi vlasy (podľa mňa) značne zredli.
V septembri, októbri a novembri tohto roku som vyskúšala aj Capillan, aj Biohar, aj Bioaquanol (kúp si určite radšej U-čko, H-čko má silikóny tuším) - všetky som prestriedala, každý som mala chvíľu, aj naraz som ich mala, proste všetko možné
Capillan - na nič, ďalej sa k tomu nevyjadrujem. Nekupuj.
Bioaquanol - lacný a dobrý, narástol mi z toho po celej hlave taký ježeček malých nových vláskov (bábätká vlásky). Dosť na hovno je tam aplikátor, lepšie je to preliať do flaštičky s rozprašovačom. Za mesiac mi z neho narástli asi tri cm dlhé baby vlásky, na tie staré vlasy to minulo účinku.
Biohar - drahý, ale fakt sa oplatí investovať. Dosť zamasťuje pri dennom používaní. Stačí ho máličko a je fakt divnej konzistencie - akoby extra šmýkajúca sa hustejšia voda. Aplikátor tam je, ale radšej som robila to, že som si ho nakvapkala do dlane, premastila labky a zahrabala sa do vlasovej pokožky keď som bola naklonená dopredu - ušetríš a neminie sa ti tak skoro. Pomohol mi asi najviac, baby vlásky vyrašili zase nové a staré dlhé vlasy podrástli, celá hlava ma prestala svrbieť, nerobili sa mi lupiny, spevnili sa a nepadali toľko. Odhadom tiež tie tri - štyri centimetre za mesiac.
A používala som ešte brezovú vodu, lunu, tá tiež celkom pomohla.
A ešte niečo - ťažko povedať, či to pomôže na hlave zdravého človeka, alebo je to núdzové východisko pre tých, čo majú zdravotné problémy
A ináč, ak si z BA, objednávaj cez mojalekaren.sk, ceny sú tam lacnejšie ako v normálnych predajniach, len si to musíš vyzdvihnúť u nich.
Ale vyjadrím sa ku zbytku. Šampón obyčajný Dixi, je lacný a ak nepomôže, tak aspoň nepoškodí Nepapri sa s drahými šampónmi z lekárne, bude ti to zbytočné pokiaľ extrémne nepĺzneš. Šampóny sú podľa mňa len na procedúru umývania (teda umyť, odmastiť, opláchnuť) a nič ti z nich na hlave neostane keď ich dooplachuješ.
Tabletky revalid sú blbosť, cena na mesiac je vysoko nad cenou - kúp si za tú cenu radšej vápnik, zinok, horčík, biosil, panthenol, oxid kremičitý, železo, vitamín C a pi žihľavový čaj, lebo presne toto tam je, plus teda nejaká chémia navyše.
@stenatko pekne, dosť si toho poskúšala ja sa asi dám na ten Bioaquanol.. za posledný pol rok mi vlasy narástli asi o 2 cm :/.. ako nie som z tých čo si každý deň sledujú vlasy a číhajú a aký kus narástli.. ale fakt som si všimla že nenarástli lebo som ich mala presne po znamienko na chrbte a posunuli sa o malinký kus a zredli :// mne tak baby závideli husté vlasy a nejak proste ,, vyparili sa" a zničené sú hodne.. tak asi vyskúšam tú lacnejšiu alternatívu a uvidím či pomohlo ked nie tak skúsim dačo iné ... a brala som Zinok/Horčík/Vápnik a nepomohlo vobec..
@stenatko takže H-čko nie je dobré? Mám akurát to, ale chcem si kúpiť aj to druhé. Biohar používal priateľ, lebo chcel mať dlhšie vlasy, možno to ešte niekde nájdem. Tabletkovo mám ten Biosil... a hej, žihľavový čaj keď tak. Keď som doma, tak som si robila aj zábaly z nej a pod. len tu v Prahe záhradu nemám no moc vecí tu nenapestujem, len sušené z domu.
@trishe Šampóny nie. Tabletky ako ktoré. A vodičky určite áno.
@sajurisan Hej, ale nie je to zas niečo strašné, len proste obsahuje silikóny Biosil je v preklade oxid kremičitý, zinok a biotín Neviem čo ešte poradiť. Ešte selén sa papá tabletkovo, ale ten je skôr na iné veci. B - komplex. Lopúch (nie jesť, len polievať jeho odvarom hlavu). klasická žihľava. No a ešte masírovanie hlavy!!!
Tak ja som sa vám dala na ten Capillan aktivátor zohnala som ho za 4,60.. Bioaquanol že nemajú tak teda uvidíme ako to dopadne, vonia krásne trošku mi pripomína chlapský šampon.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
mne revalid ani kkt... Viac spokojná som bola s DonnaHair...
V septembri, októbri a novembri tohto roku som vyskúšala aj Capillan, aj Biohar, aj Bioaquanol (kúp si určite radšej U-čko, H-čko má silikóny tuším) - všetky som prestriedala, každý som mala chvíľu, aj naraz som ich mala, proste všetko možné
Capillan - na nič, ďalej sa k tomu nevyjadrujem. Nekupuj.
Bioaquanol - lacný a dobrý, narástol mi z toho po celej hlave taký ježeček malých nových vláskov (bábätká vlásky). Dosť na hovno je tam aplikátor, lepšie je to preliať do flaštičky s rozprašovačom. Za mesiac mi z neho narástli asi tri cm dlhé baby vlásky, na tie staré vlasy to minulo účinku.
Biohar - drahý, ale fakt sa oplatí investovať. Dosť zamasťuje pri dennom používaní. Stačí ho máličko a je fakt divnej konzistencie - akoby extra šmýkajúca sa hustejšia voda. Aplikátor tam je, ale radšej som robila to, že som si ho nakvapkala do dlane, premastila labky a zahrabala sa do vlasovej pokožky keď som bola naklonená dopredu - ušetríš a neminie sa ti tak skoro. Pomohol mi asi najviac, baby vlásky vyrašili zase nové a staré dlhé vlasy podrástli, celá hlava ma prestala svrbieť, nerobili sa mi lupiny, spevnili sa a nepadali toľko. Odhadom tiež tie tri - štyri centimetre za mesiac.
A používala som ešte brezovú vodu, lunu, tá tiež celkom pomohla.
A ešte niečo - ťažko povedať, či to pomôže na hlave zdravého človeka, alebo je to núdzové východisko pre tých, čo majú zdravotné problémy
A ináč, ak si z BA, objednávaj cez mojalekaren.sk, ceny sú tam lacnejšie ako v normálnych predajniach, len si to musíš vyzdvihnúť u nich.
Tabletky revalid sú blbosť, cena na mesiac je vysoko nad cenou - kúp si za tú cenu radšej vápnik, zinok, horčík, biosil, panthenol, oxid kremičitý, železo, vitamín C a pi žihľavový čaj, lebo presne toto tam je, plus teda nejaká chémia navyše.
@sajurisan Hej, ale nie je to zas niečo strašné, len proste obsahuje silikóny Biosil je v preklade oxid kremičitý, zinok a biotín Neviem čo ešte poradiť. Ešte selén sa papá tabletkovo, ale ten je skôr na iné veci. B - komplex. Lopúch (nie jesť, len polievať jeho odvarom hlavu). klasická žihľava. No a ešte masírovanie hlavy!!!