Podme si zahrat hru, vianoce su za dverami, tak darujte imaginarne darceky birdzakom najlepsie by bolo, ak by darcek daneho birdzaka vystihoval. Nie ste limitovani peniazmi ani fyzikalnymi zakonmi a oznacte obdarovanych
@torpedo08 ja by som ti darovala úplný opak života aký máš teraz. V tom živote by si bol šťastný a nepil by si. @d židži420 tebe by som darovala zázračnú pilulku po ktorej by si sa cítila dobre a už by si nemala problémy(ty vieš ktoré myslím) @anonym356 tebe by som darovala priateľku, keď po nej tak veľmi túžiš @tomias tebe by som darovala tu vysnenú čočku(či o čom si to písal pár krát, že by si chcel )
@Adka25@milgamman@efyks@primitiv@billyjoe@d ollish Vám by som darovala šťastie, zdravie a jedno želanie. Mohli by ste si želať čokoľvek či by ste chceli a muselo by sa to splniť.
@wewo -vi darujem lubovolne dve birdzacky ktore si vyberie do jeho haremu, absolutne poslusne budu a este ktomu ta budu oslovovat velmajster a nehutne sa pri tom zalizovat
@antifunebracka ty dostanes svoj vlastny birdz kanal (na novom birdzi) kde budes pridavat svoje nazory na urcite fora vylucne formou videa (ktore sa bude dat pridat do komentu ako odpoved)
@forte darujem zmysel jej zivota a definitivnu kariernu buducnost
@nespiacakraska dakujem, nooo to by sa veru hodilo v novom byte budem mať vyhľad na niečo pekné
a na oblátku ti darujem všetky retro veci, ktore vstaňu z popola
@melancholik Ďakujem, ale s videami by sa m nechcelo srať - to je vlastne jediný dôvod, prečo ešte nie som úspešný YT-r, heh. Teba teda recipročne prajem nejaké milé hĺbavé dievča!
@nespiacakraska Jeej,to je milé,ďakujem :S ja ti darujem 3 priania aké len chceš @Torpedo08 tebe darujem šťastný život a zdravé orgány @Laskyplny teba dávam frajerku
@nespiacakraska ďakujem ti veľmi pekne ani si nevieš predstaviť ako ma potešilo že si na mňa spomenul dnes niekto, len tak ja by som ti darovala taktiež zdravie, veľa príjemných chvíľ v živote, aby si nemala problémy so spánkom a tri oriešky pre Popolušku (ak fungujú tak že ti dajú to čo potrebujes/po čom túžiš)
@nespiacakraska jeeej dakujem si velmi mila, ze si si spomenula aj na mna aj ja ti prajem stastie, zdravie, aby si nemala problemy so spankom, vela lasky, aby si mala vzdy ten pravy zmysel zivota, Bozie pozehnanie a radost kazdy den zo seba aj z ludi okolo seba
@milgamman veď na teba a tvoje hlášky sa nedá zabudnúť. Vždy ma tvoje statusy rozosmejú a príde mi že si občas tiež taká stratená ako ja.
Ďakujem to je krásne želanie! (to od dojatia )
@torpedo08 ďakujem ti krásne. Budem sa snažiť žiť aby som mala čo najlepší život a dúfam že sa to raz podarí aj tebe. Moc ti budem držať palce Torpinko.
@dollish Pôsobíš na mna sympaticky tak som rada že som ta potešila. Ďakujem ti. Btw tri oriešky sú super darček. Ale ako sa poznám tak by som si ich šetrila, šetrila a nakoniec by som si zaželala volaku zbytočnú blbosť.
@D židži420 Moc ďakujem GG. Keďže ti žiadnu zázračnú pilulku dať nemôžem, aspoň ti budem veľmi držať palce. Zvládneš to!
@Adka25 ďakujem ti. Dúfam že budúci rok bude vesmír spravodlivý a aspoň niečo dobre sa mi vráti.
@tomias tak nech sa ti v novom byte dobre býva. A dúfam že ten darček tento rok dostaneš. Oooo ďakujem! Retro vecicky ja rada!
A ľudia ešte mám pre Vás jednu vec. Virtuálne Činčilie objatie! Pretože objatie od Činčili je to najhebšie na svete!
@torpedo08 podarí len sa nemôžeš opúšťať. Nie si o nič horší ako ostatní ľudia, ak chceš zvládneš všetko čo oni! Verím v to že raz sa ti poradí žiť dobrý život.
@nespiacakraska dakujeeem naozaj ma to potesilo a som rada, ked ta moje statusy rozosmeju, tak to ma byt, aspon ma niekto srandu z mojich trapasov a stratena som skoro stale podla mna patris medzi najviac v pohode osoby tu, tak ti prajem aby sa ti to vsetko splnilo!!
@dee99 - darovala by som mu najsuper dievča, s ktorým by si rozumel ešte viac ako so mnou ( ) a ktoré by bolo bezdetné..a vďaka ktorému by sa ukľudnil´
@dzidzi420 dakujeeeem je to velmi zlate od teba milgamma n aj tekvicove jadierka sa mi zidu ja ti prajem hlavne vela Bozieho pozehnania, zdravia, vela dobrych a tvorivych napadov, dobre vztahy s ludmi a vela vzajomneho porozumenia a lasky
@obsession darujem ti (o deň neskôr ale nevadí) 100€ poukážku do Aliexpressu, lebo neviem čo by si asi tak konkrétne chcela a ako tvoja asistentka ti musím dať darček
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
@d židži420 tebe by som darovala zázračnú pilulku po ktorej by si sa cítila dobre a už by si nemala problémy(ty vieš ktoré myslím)
@anonym356 tebe by som darovala priateľku, keď po nej tak veľmi túžiš
@tomias tebe by som darovala tu vysnenú čočku(či o čom si to písal pár krát, že by si chcel )
@Adka25 @milgamman @efyks @primitiv @billyjoe @d ollish Vám by som darovala šťastie, zdravie a jedno želanie. Mohli by ste si želať čokoľvek či by ste chceli a muselo by sa to splniť.
@antifunebracka ty dostanes svoj vlastny birdz kanal (na novom birdzi) kde budes pridavat svoje nazory na urcite fora vylucne formou videa (ktore sa bude dat pridat do komentu ako odpoved)
@forte darujem zmysel jej zivota a definitivnu kariernu buducnost
@sveter dostane 1 milion eur na ucet
a na oblátku ti darujem všetky retro veci, ktore vstaňu z popola
@Torpedo08 tebe darujem šťastný život a zdravé orgány
@Laskyplny teba dávam frajerku
A vlastne aj tí, ktorých nemám rada, nie som predsa neprajná sviňa
@Patrixo tak take vymysli :S
@Tomias taky darcek nechcem ale dakujem
Ja tebe dlhovlasu rysavku co ti bude posielat nahe fotky !
Auto
@Likjul takto, moje nadrbane statusy treba brat s nadhladom. a vlastne aj moje triezve statusy. mna celkovo treba brat s nadhladom
Captur renault
Davam ti kvotheho (boze dufam ze sa to tak pise) a Adolina a najma vedecky uspech, dolezie objavy a tak
Ďakujem to je krásne želanie! (to od dojatia )
@torpedo08 ďakujem ti krásne. Budem sa snažiť žiť aby som mala čo najlepší život a dúfam že sa to raz podarí aj tebe. Moc ti budem držať palce Torpinko.
@dollish Pôsobíš na mna sympaticky tak som rada že som ta potešila. Ďakujem ti. Btw tri oriešky sú super darček. Ale ako sa poznám tak by som si ich šetrila, šetrila a nakoniec by som si zaželala volaku zbytočnú blbosť.
@D židži420 Moc ďakujem GG. Keďže ti žiadnu zázračnú pilulku dať nemôžem, aspoň ti budem veľmi držať palce. Zvládneš to!
@Adka25 ďakujem ti. Dúfam že budúci rok bude vesmír spravodlivý a aspoň niečo dobre sa mi vráti.
@tomias tak nech sa ti v novom byte dobre býva. A dúfam že ten darček tento rok dostaneš. Oooo ďakujem! Retro vecicky ja rada!
A ľudia ešte mám pre Vás jednu vec. Virtuálne Činčilie objatie! Pretože objatie od Činčili je to najhebšie na svete!
Vidíš, na ten som zabudla! Vedecký úspech aj tebe!
prosim si na vianoce, dakujem
také milé fórum a ja toto