Riddler- komiksové postava. Vybral som si tento nickname,lebo mám rád Batmana (nielen jeho ako osobu,ale celkovo filmy o ňom,postavy z nich), a tiež som niekedy pre seba i svoje okolie záhada a veľký otáznik.
Volala ma tak spolužiačka. Nakoľko v iných triedach kde je 30 ľudí a traja sa volajú rovnako je to ok, ale keď ste siedmy a dve holky sa volajú rovnako tak som dostala čudnú prezývku
jednoducho som mal záľubu v Counter Strike -u odmalička a vymýšľal som si nejaké parádne nicky. Tak som si vymyslel po jednom ktoré som zavrhol, toto. Je to originálne, nemá to nikto, keď si to človek vygooglil nenašiel nič. Hoci som ho v žiadnej online hre nepoužil, pretože som vymyslel ďalšie ktoré som si osvojil, tak toto je nick č.2
Mala som 13, na blog.cz som fungovala v trápnej blogovej komunite a keď jedna populárna blogerka začala používať namiesto spongeboba sponkabob, prišlo mi to ako 13tke hrozne cool. Nuž a ťahá sa to so mnou trochu dlhšie, než by som čakala
meraya bola hlavna hrdinka v mojom intergalaktickom komikse, ktory som kreslila ako male decko, ale kedze meraya uz bolo obsadene, tak som tam dala 3d, akoze komiksova postava v reale
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
No a reprezentuje neprekonateľné vzdialenosti a odlúčenie sa od blízkych osôb.
Alebo buď konkrétnejší, pretože veľmi nerozumiem, na čo sa ma pýtaš.
Lebo som vtedy milovala taliančinu a púpavky sú milé kvietky.
Ale číta sa to "Matúš"
@kassiar pokazil si to Kassius znie uplne kralovsky toto znie ako "mäsiar" (dufam ze som ta neurazila )
Z nejakého dôvodu som dal nakoniec to r.
Ja som tvoj nick vždy považoval za skratku "mám ca (ťa) v piči, ňe"
ale ma tak par ludi volalo na zakladke este
uz ani neviem kto
@milgamman ani sa ti nečudujem
1995 lebo som nebol narodeny v roku 1995
a cz preto, lebo nie som cech.
Dava zmysel, viem...
A kto by nechcel byť paňou lesa?
delisa delisa a sio semi mataaaaa
ai se eu te pego
ai ai se eu te pegooo