nove funkcie a tak su urcite pekne spestrenie ale co ma na birzde najviac pritahuje su tie samotne debaty ktore su cim dalej tym viac dementnejsie ale neva keby som to tu nemal rad tak sem nechodim a co sa tyka toho ''birzdu 2'' ako povedal kasko nechame sa prekvapit
a to akoze ked sa raz prihlasim tak to tu bude vsetko zmenene a fin? ja som myslela ze sa to bude menit postupne ...ved uz sa tu postupne par zmien urobilo ...ta horna lista , aj tuto naboku je toho viaac, pri priateloch su fotkyy pekne spestrenie, dakujeme tomu kto sa snazi
A ked bude birdz 2, tento zanikne - zmeni sa? Co bude s tymto birdzom? Napr. zmiznu urcite diskusie, ktore sa navyuzivaju uz mesiace, to by asi mohlo byt, nie? Dufam len, ze to nebude zmena k horsiemu, lebo niektore stranky sa snazili, ale im to tou zmenou nevyslo...
Ja by som chcela odkázať BIRDZu aj keď sa to žiadnej témy netýka, ani nemienim kvôli tomuto zakladať novú, že ponúka "úžasné wallpapery" ako napr. mŕtvy zajko na plochu, atď..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Necham sa radsej prekvapit. keby povedali, ze dna toho a toho bude novy BIRDZ2 tak by to nebolo pre nas prekvapenie.
to akoze zakaze sa pristup podla IPcky?
to by bola somarina, bo napr. ja mam taky net, ze asi 70 ludi ma rovnaku IP..to kvoli niekomu keby nemozem ist semok, tak vrazdim
DO HAJZLA S NIMI!!!!!