nie som nejaky knihovy fanatik ale vsimam ze na birdzi neni o knihach jedneho fora,a pri vyplnani profilu som nenasla ani zmienku o najoblubenejsej knihe abo cohosi takeho.......hmm sak nasa oblubena farba alebo znacka elektroniky povie viac o nasej osobn
Máš síce pravdu, ale zakladatel birdzu predsa nemohol myslieť na všetko. Preto asi ale nechal možnosť doplniť niečo viac o tvojej osobe tak, že okrem vyplnenia týchto vecí možeš napísať hocičo iné čo chceš.
A inak ja som tu narazil na pár fór ktoré boli ohladom kníh, trebárs vaša najoblúbenejšia alebo čo momentálne čítate
ano na to som uz aj ja myslela, ze by to bolo v profile fajn ja som tu zalozila jednu diskusiu o knihach a tiez som ich objavila zopar, ale mohlo by ich byt viac..
Ja som nedávno založila diskusiu o knihách ale tak mohli by sa dat pridavat aj nejaké recenzie na knihy od užívateľov, ak by Tomáš súhlasil a vymyslel niečo také...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A inak ja som tu narazil na pár fór ktoré boli ohladom kníh, trebárs vaša najoblúbenejšia alebo čo momentálne čítate
ja som za
» www.birdz.sk/casak/rubrika.p...