Určite aspoň niekto pozná Jaiku. Keď nie tak si prezrite môj panel na ľavo. Je to vlastne jednoduchá stránka na miniblogy. Alebo len krátke citáty k vašej aktuálnej nálade, vykonávanej práci alebo na zaznamenávanie prúdeniu vašich myšlienok.
Do frasa, ja som vazne az taka krepa? Som sa pekne prihlasila, dala som si uz aj do Birdzu a teraz co? Kam napisem ten miniblog? Rsp. prispevok do tej vasej duchaplnej konzervacii?
stlač na home, na pravo máš taký panel (sú tam nadpisi ako lacation, feeds...) posledný takýto nadpis znie Find people and channels. Pod ním je kolónka do nej napíš : BIRDZsk
Ahaaaa, jasne a potom mam pisat do toho okna, pri mojej fotke, hej? A na pravo je ze post. A nato by som mala zrejme kliknut vsak? No... lenze ono sa mi to neda na to kliknut. Aaaaaaaaa Bud sibe tomu, alebo mne Zrejme mne
To mayo, citujem : "Takze, testujem widget a zaroven som hned vymenil to vygrcane Jaiku na Birdzi vo webke za nieco, co mi nebude dlabat dratom do oka."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
tuto sa registruj
a to screen name to co??
1. už som sa tam joinla
Find people and channels zadajte BIRDZsk
Nájde ti kanál kde sa prihlásiš
41. Zase az taka sprosta niesom
Ale ja na to kaslem. Pravdepodobne si teraz vsetci do jedneho myslite, aka som krava A nech, ono to vazne nejde