Birdz Časák TOP 10. Hlasuj za najlepšiu pieseň z užívateľského výberu 6/6 ! Rozhodni o najlepších slovenských piesňach v rámci B
Elán – Amnestia na neveru##Hoten Toten – Holubica##Ine Kafe – Spomienky na budúcnosť##Billy Barman - Cigánska##Marián Čekovský – Myslím že môže byť##Vetroplach – Ty mi budeš rozumieť##The Swan Bride – Lonely Honeymoon In The Wasteland##Jana Kirschner – Mo
úplne napiču ankety!! však prečo dávate tak? napríklad dajte že samé od ine kafe atd, a potom dajte zas starsie songy a tak... lebo ked vsade jebnete ine kafe horkyze slize a neviem co billyho barmana tak klasika nema sancu! nechápem váš systém!
kafe ma nikdy nebralo... ale fakt že nikdy proste všetky ich pesničky boli jak kópia tej predošlej... alebo čo rovnaký rytmus, a buch buch na bicie, a ja neviem... ale akože chalani sympoši, no len hudobne neboli moc kreatívni
aj tak najlepšie slovenské songy a interpréti nemali šancu dostať sa do výberu... a myslím si, že klasika nech už ide do prdele, do kedy bude všetky hudobné ocenenia zbierať napr. marika gombitová, keď už nič netvorí?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
10.12. sa ukončí hlasovanie, dovtedy vás poprosíme zahlasovať aj tu.
» www.birdz.sk/forum/birdz-cas...
Články v Časáku vyjdu koncom roka.
Za spoluprácu redakcia ďakuje!
Ale má. Od každého interpreta sa vyberie len jedna.
To či klasika má alebo nemá šancu, o tom rozhodujú užívatelia. Ak je podľa ich vkusu niečo lepšie na výber, zvolia to.
Piesne boli zvolené vami, takže aj preto má Inekafe v anketách širšie zastúpenie, pretože boli nominovaní vo veľkom počte.
ale tamtie 1,2,3,5 boli dobré
kafe ma nikdy nebralo... ale fakt že nikdy proste všetky ich pesničky boli jak kópia tej predošlej... alebo čo rovnaký rytmus, a buch buch na bicie, a ja neviem... ale akože chalani sympoši, no len hudobne neboli moc kreatívni