Chcela som si ju odfotiť (tú fotku podotýkam) a potom som si spomenula že môj op majú doktori z cvokhauzu tak nič teda, škoda, bo na nej vyzerám obstojne na oficiálnu foto
Nene mne sa to uprimne nechce fotit a upravovat to cez net aby som tu mohla dat link lebo birdz takze nech to zato aspon stoji...ale ze si to ty zuzim to na 20 teda
hej no, bol to dlhy boj, ale zivot je boj a nikdy sa netreba vzavat, ciel je cesta a clovek sa uci kazdy den nieco nove a treba prekonavat svoje limity a strasne ma to namotivovalo ako nikdy a teraz je zo mna silnejsi clovek
neklamem sak keby to bola normalna fotka tak hned by sa ukazala kruta realita takto to mozno vyzera lepsie ked to je odfotene.1 megapixelom ale diky no, ked si nedostal infarkt
@torpedo08 siesty u nas nie su ale ked zavitam domov, tak nakupim pišingery Attack hlavne smotanove a teraz su uy aj citronove... v akcii tiež 19 centov... no nekup
@salora vidis jak mi sibe pivo mi nedojde na rozum ale cokolada jasne Jupiler je dobre pivko len belgicania su divni 2,5 decove piva v krcme to je taka mini detska porcia
@salora aha to je nejake specialne paradne ja sm ho nevidel ked som ti pisal ten koment posledny lebo mi cez mobil neukazuje tu druhu stranku tak som videl co mi pises len v tagnutiach
@salora no pekne dpc ze 14 € a este aj hnusne ja som bol v Belgicku v Bruseli len tak da sa povedat chvilku par hodin ak neratam prespanie a boli sme v senku u albancov a tam pivo to male za 1,50 a dobre bolo
@salora tak to je pekny blazinec to neochutnas ani keby si tam zil 50 rokov ale v obchode su akoze relativne lacne piva tam sme boli v carefouri a kupili sme ten jupiler nejak za euro aj nieco plechovkove 550 ml tusim
@salora bohuzial si to tak skoro nepozrem lebo dnes pc zapinat nejdem a cez mobil som stale na prvej stranke keby si ma netagoval tak neviem vobec co mi pises lebo v reakciach sa to neukazuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
118 komentov
@Sianagirl245 nestacia 3 ?
@Nespiacakraska jasne :S vyzeram tam tak na stvornasobneho vraha iba
Kazdemu zucastnenemu davam hviezdicku (sebe som nedal ja )
Tak, ďakujem že si mi dal za pravdu!
No uz tu mame 5 seriovych vrahov a teraz by sa uz aj vrahyne mohli zapojit
@Tralalibang to mas blbe
ale extremne ma zaujima vsetko, co sa da v tele namerat a sledovat, spokojne by som sa nechala odpichavat a premeriavat na nejaky vedecky ucel
hlavne ze prides nacas
Ja keď čítam to o testosterone, tak ja ani radšej nechcem vedieť, moja hodnota musí byť na nule, možno aj v mínuse číslo by sa tam ukázalo.
Inak predstava, že budem mať túto babyface fotku na občianskom skoro 30 je dosť komická.
@H8r ja mam na karticke na autobus fotku kde mam 15 ,
keby si skusil jedno denne, mas co robit cca 2 roky
inak presne... tento visnovy Kriek stoji v pube 3,99 sa tretinku... a carefoure stoji karton so siestimi 4,- €