nevie niekto v akom jazyku je písaný Birdz? Hrubé šikmé písmo je Html, pokiaľ viem, ale keď som dala normálny kód taktiež na písmo nejde mi to... nevie niekto kde je chyba? Na inej Html stránke mi to šlo pekne...
Ako tak pozeram...BIRDZ je robeny v PHP...Dynamicky web ale pokial viem parti to do HTML...A hrube siroke pismo mozes urobit aj v HTML alebo v kaskadovom style CSS
noo pozeram pozeram stiahla som si jeden program, ale vyzerá to kus ako pascal.. neviem,čo mám z toho, keď si to spravím v programe keď to nemám na stránke? ale nespravím ani v programe pretože nemám šajnu ako môžem formátovať text
táto diskusia je dosť vtipna, dievča ty slovo php ani nevyslovuj, a to html no mozeš ze si to ty
- Hrubé šikmé písmo zadaš klasicky "i" v tagu ( to su tie zobačiky, za tym "b" v tagu (zas tie zobačiky , napišeš text, ten čo tam chceš mať, tam kde skončiš z textom, zadaš to iste, iba ze pred kazdym tym pismenočkom dáš takéto lomeno " / " to znamena ze si uzavrela tag, ak ti to nepojde je to tvoja neschopnosť, pretoze na birdzi to tak bezne funguje, aj fungovalo, takysto to funguje aj v samotnom jazyku html, len ze kto bude pisať takto kod, ked mame aj CSS, //ale na Birdzi vo webke zatial takto.
Tenpatic... vidno že nečítaš čo sa pýtam pozri si profil a možno zistíš že také finty už dávno viem ja ale chcem niečo profesionálnejšie... a spravila som si čosi v html dala som to tam a asi že mi to nešlo preto sa pýtam v akom jazyku je písaný birdz pretože na inej html stránke mi to šlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
- Hrubé šikmé písmo zadaš klasicky "i" v tagu ( to su tie zobačiky, za tym "b" v tagu (zas tie zobačiky , napišeš text, ten čo tam chceš mať, tam kde skončiš z textom, zadaš to iste, iba ze pred kazdym tym pismenočkom dáš takéto lomeno " / " to znamena ze si uzavrela tag, ak ti to nepojde je to tvoja neschopnosť, pretoze na birdzi to tak bezne funguje, aj fungovalo, takysto to funguje aj v samotnom jazyku html, len ze kto bude pisať takto kod, ked mame aj CSS, //ale na Birdzi vo webke zatial takto.
Birdz je samozrejme v PHP a generuje čisté html.