Technický typ Teodor Tutový testuje televízor toshiba tuto teraz tlačí tlačítka Tereza tlačí tlačenku treba tĺčikom tvrdo tĺcť, torty tvarovať, tvaroh trúsiť, trdelník točivo trhať takto to treba ! Teodor televízor tvrdo trpezlivo testoval teraz testovať Terezinu tvorbu túži taniere tak tasí tlieska tancuje tuturututú
Ako akademicky absolvovať akciu alkoholikov. Ak astronomická aura Andromedy absorbuje atomovú anomáliu, astronaut automaticky aktualizuje Apollo. Alebo autonómne auto a autobus absolútne absentujú atlas Antarktídy. A aby ananásova akcia asimilovala artičoky. Advokát absentoval agregáciu agenta a atléta. Aliancia ateistov a apoštolov asistovala autentickosť autora architektúry Atenskej aglomerácie .Adresát adresoval abecedný almanach asi anarchujúcemu arabovi . Ambície arogantného Alžírčana aspoň aplikovali atestáciou a akreditáciou.....
Smradlavy soplavy sviniar sedel sam. Sudil superhrdinov so superachopnostami. Superman si schuti spravil slaninovy sendvic spolu s so superzenou ... sex sa servitoval samostatne.
Pán poslanec predstaví Predstavenstvu plán pána Paprčku, ponúkne poslancom pár päťstoviek, pričom pomlčí o pláne poslať pána Paprčku do prdele, lebo skrátka málo platí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Kunda, kostolného konkubína komunikuje: "Kom,kom Kominár. Kradne kostolnému korito!" Kostolný kričí "Kokóóót!!!" Kominár káže: "Krava!" Kostolný krútil kladivom. Kotol klapol. Kapitán kládol kalich ktorý kúpil kominárovi ku kolesu kominára. Kyselééé.
@Kierkegaard naparádu
Pomarančová posteľná ploštica, pokukovala po polnoci po prirodzeni.
Inspirované íza a Wendy od Horkýže slíže....
@Luboos vycerpavajuce a zaujimave
@6q66 to neplatiii !
Preco neplatiiii. Tak dobre.
Pivo pivo palenkaaaaaaaaaa, pojebanaaa pecienkaa.
Piatky pijem ploskacky, pondelky prespavam prepity pivom, prejebavam prachy, pretoze proste potrebujem pit. pivooo pivooo pivooo. Pit prestanem po porazke!! PIVOOOOOO
Inak potom niekedy vyhlasim vitaza z tohoto asi ale v pondelok tak sa ponahlajte !
Nejak vyhrava Ppppp zatial
@Google123 som netusil ze aj kapitan sa dostane do mojho fora
Je to veta vytrhnutá z jednej mojej poviedky s názvom "Na P".
Už je tam.