vyskusajte si niekoho s kym ste napisali v mesiaci december viac ako jednu spravu (su spojene do konverzacie)...
uvažujem nad týmto:
či by mal mať BIRDZ dva systémy správ - klasické tsky na dlhé písanie + instant messaging (niečo ako ICQ) na rýchle písanie s ľuďmi ktorí sú on-line...
alebo
či by mal mať BIRDZ jeden systém správ - iba klasické TS-ky s dvoma typmi zobrazení - že tie isté tsky si človek buď zapne ako klasické správy alebo ako instant messaging
proste uvažujem či to oddeliť na dva spôsoby oddelenej komunikácie, alebo to nechať dokopy a urobiť to len ako iné zobrazenie tsiek (iný spôsob ich pozerania)
@xcorpi v oboch prípadoch ten instant messaging bude, otázka je že či bude zobrazovať tie isté správy ako TS-ky, alebo či to budú iné správy (čiže user bude mať aj ts-ky aj birdzovské icq)
vela krat som nad ty rozmyslal, ze by sa nieco take hodilo, ale na druhej strane na birdz TS-kach sa mi paci to, ze nemusim odpisovat hned. proste som prestal chodit uplne na icq, lebo ma nebavilo s kazdemu odpisovat hentak real time. tu sa mi to najviac paci tak ako to je...
hm, ale tam sa zobrazuju vsetky tsky dohromady a casto sa m i stava, teda vlastne vzdy, ze si s jednym clovekom pisem viac tsiek s nerovnakou temou a teraz sa to dost pomiesalo a je v tom zmatok. nedalo by sa to zadelit podla toho, ze len co su kvazi "parove" tsky, aby sa to neplietlo?
je to vynikajuce, vazne dobre takmer ako ICQ, kedze ja ICQ z duse nemusim..a riesit niejake veci s ludmi tu na ´Birdzi so spomalenymi TS-kami bolo utrpenim..takze tuto zmenu VELMMI KVITUJEM
tomas, myslim ze ked chces nieco take spravit, tak to sprav. kto chce, bude to pouzivat, kto nie, tak to proste bude ignorovat. sak to, ze to bude, neznamena, ze vsetci povinne budu pisat tam.
a neviem sice, co presne tym novym myslis, ale je to nieco take ako co je na facebooku to ze onlajn friends a da sa tam pisat?
chceme TSky a RTSky (real-time správy), keď už teda musia byť oboje...
hmm... prečo by som to nemiešal (možnosť prvá): pretože aj keď je to celkom vtipný a zaujímavý nápad, tak by to do veľkej miery zmenilo charakter/atmosféru/pocit z tsiek, a ľudia už sú na ich momentálny charakter/atmosféru/pocit zvyknutí (a mne osobne sa aj veľmi páči), a na mňa osobne by to pôsobilo ako jedna z vecí ktorá by ma približovala k rozhodnutiu na birdz prestať chodiť (bola by to prvá taká vec, ale potom už by sa to len zbieralo, poznám to...)...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
www.birdz.sk/tajnespravy
vyskusajte si niekoho s kym ste napisali v mesiaci december viac ako jednu spravu (su spojene do konverzacie)...
uvažujem nad týmto:
či by mal mať BIRDZ dva systémy správ - klasické tsky na dlhé písanie + instant messaging (niečo ako ICQ) na rýchle písanie s ľuďmi ktorí sú on-line...
alebo
či by mal mať BIRDZ jeden systém správ - iba klasické TS-ky s dvoma typmi zobrazení - že tie isté tsky si človek buď zapne ako klasické správy alebo ako instant messaging
proste uvažujem či to oddeliť na dva spôsoby oddelenej komunikácie, alebo to nechať dokopy a urobiť to len ako iné zobrazenie tsiek (iný spôsob ich pozerania)
TS stačí. Je to dobré, aké to je.
Keď som si na to zvykol na facebooku, tak si zvyknem aj tu.
super
a neviem sice, co presne tym novym myslis, ale je to nieco take ako co je na facebooku to ze onlajn friends a da sa tam pisat?
možnosť prvá sa mi páči viac.
chceme TSky a RTSky (real-time správy), keď už teda musia byť oboje...
hmm... prečo by som to nemiešal (možnosť prvá): pretože aj keď je to celkom vtipný a zaujímavý nápad, tak by to do veľkej miery zmenilo charakter/atmosféru/pocit z tsiek, a ľudia už sú na ich momentálny charakter/atmosféru/pocit zvyknutí (a mne osobne sa aj veľmi páči), a na mňa osobne by to pôsobilo ako jedna z vecí ktorá by ma približovala k rozhodnutiu na birdz prestať chodiť (bola by to prvá taká vec, ale potom už by sa to len zbieralo, poznám to...)...
preco ti ide len o ten sk sex?? ako radsej si myslim, nech sa zlepsuje birdz nez by sa mala robit nejaka anketa..
ked si vydrzal doteraz vydrzis este chvilu a nemyslim si, ze vysledky tej ankety by nieco znamenali resp byboli az tak velmi dolezite..
inak musim dodat, ze hoci pomaly ale isto sa birdz meni a zmena sa mi paci..
//konkretne uz je nove forum, verim ze budu tsky.. atd.. //