asi ta téma uz bola.tak no a čo!no co máte radi na birdzi co na inych strankach nieje :ja ze sem nemusím písat vieroviznanie,potom ze sa tu niesu pedofili a rozny sexuálny trotlovia,ze sa tu skoro poznáme z videnia.....a ze tu sa daju odsuhlasit vsetky no
no je to tak nejak ked som zistila ze daco ako birdz existuje tak ma tu stale nieco udivovalo..najskor otvorenost ludi, dalej ze tu nie su podobne individua ako inde..(vsetci vieme kde),system je tu o dost lepsi je to zaujimavejsie clovek moze byt kreativny, vyblaznit sa s vlastnymi myslienkami proste super
sexualni trotlovia ze tu nie su? haha.... a len tak medzi nami, uz si konecne zapamataj ze v nominative pluralu je VZDY i=iota!!!
a nikde nemusis pisat vieroviznanie, a ked uz tak vierovyznanie!
a nie je a nie su je osobitne...
no prepac ale neda mi neopravit ta, vedz ze je to pre tvoje dobro, aj ked si myslim ze ty to uz davno mas vediet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
len zara
Super sú blogy, fóra i nástenka,ts-ky, proste všetko
a nikde nemusis pisat vieroviznanie, a ked uz tak vierovyznanie!
a nie je a nie su je osobitne...
no prepac ale neda mi neopravit ta, vedz ze je to pre tvoje dobro, aj ked si myslim ze ty to uz davno mas vediet
ale nieee, ty by si bol v pohode keby....
it must be a joke xD