Nemyslite si ze je to tu tak trochu ine ? od zvysku slovenskych diskusnych stranok ?
Lebo ja sem tak trochu podla mna nepatrim , ste tu seci nejako moc inteligentny vacsina ludi tu vie po anglicky chodi na vysoku a proste celkovo pise , vyjadruje s
@viluette jak zle spomienky? ved to je ovocie to je zdrave ach deti deti... chipsami a kolou by ste sa napchavali.. ale milenku a jolanku tak to nie...
Ja som tu v podstate len kvoli fetisu, ktory prechovavam voci nostalgii.. Rad si pozeram webku mojho stareho kamarata.. Ked vidi, ze bol naposledy prihlaseny dva tyzdne po jednom pamatnom silvestri, tak ma to strasne naplna... Clovek, ktory ma prekonvertoval v tej dobe na metal.
@patrixo presne tak dnes ludia nevedia co je to vypit si kvalitneho čúča !!! uz len fernety pinakolady a znackove alkoholy vseliake to pije ta dnesna mladez
@waagbistritz69 noo ked myslis tak ok ale akoze aj tak nechystam sa ist prec odtialto aj keby som sem nwm ako nepatril
no mne neni z toho zle... mas pravdu, vsetko sa zacina a konci milenkou... ved ja to pijem kazdy den.. ma to vela vitaminov, ma to zivotodarne ucinky... mam 23, vyzeram na 32, nic ma neboli, klby, prostata, nic vobec... a verim, ze sa dozijem minimalne 30
A ja som vymletý zapasník z 3x zlomeným nosom a bohvie či mam nejakézdravé bunky v hlave
neni nič take ze sem nepatríš Všetci co sme tu sem patríme kazdy jeden znás tvorí birdz Akorat sa musís zaradit do nejakej skupinky tu na birdzi alebo si vytvorit vlastnú (stačí imaginárnu a potom možes vytvorit skupinu aj tu na webe)
aj podla mna to tu je jak z ineho sveta ...tiez ma prekvapilo ked som videla ze to tu nieje jak na ..pokeci.. IQ hupacieho konika... , a to je na tom...to...awsm konecne stretnut aj ludi co su na VS a maju aj nieco v hlave .. a tie komenty k niektorym foram nemaju chybu .. sice sem moc nechodievam ale forumy rada okomentujem aspon je sranda x)..
len pozor na to, že kto sa na toho inteligentného len hrá a kto ním aj naozaj je v poslednej dobe všímam, že tá inteligencia je pre niektorých len vstupná brána, aby sem zapadli
no neviem, sice anglicky jazyk viac menej ovladam, aj na vysoku chodim, rovnako si viem vypit ako ty ..nie sice milenku, ale nemam ani vysoke naroky..podla mna to len nie je skratka take masove, takze tie esa z pokecu nedokazu tak vyniknut ako tam
@patrixo jasne pri piti cuca je zdravie prvorade je to taka vitaminova bomba a po cuci je neuveritelne dobra nalada , po tvrdom som nekedy ako kkt ale po cuci som v 7 nebi
@viluette tak netreba to prehanat , ked si ja dam takeho 1,5 litra tak mi je dobre aj na druhy den
Nemám pocit že by Birdz bol nejako prudko intelektuálny, skôr naopak Ale je to v pohode, máme tu aj fejky, retarodované tehotné deti, takže sa tu dá aj zasmiať. Niekedy sú tu aj celkom zaujímavé témy
No neviem ako ty, ale ja tu teda az tak vela inteligencie nevidim. Taky priemer. Rozdiel vidim len v tom, ze na pokeci mas totalnu primitivnu zberbu...pod uroven. Skor by som povedal, ze tu su viac vychovani ludia, ako na pokeci, lebo tu sa 14 rocni prezentuju lepsie ako niektori 18 rocni na pokeci
ja sa tu citim dobre =D na pokec chodia ludia ktory vyhladavaju sex ,chapes na pokeci sa vyhladava sex a menia sa hesla na tvoje nahe albumy.. pokec je o sexe a to uz tam nikto normalny nechodi a tak si nevinne 10 rocne deti vymienaju fotky z netu..birdz nieje az taky znamy a to som rad lebo inak by z toho bol facebook,pokec,twitter a podobne veci ale ja osobne chcem aby birdz ostal starym dobrym birdzom .. konec
@matus123 ak si dobre pamatam, tak tu bola kedysi skupina namyslenych a nedotknutelnych.. potom o rok neskor sa tu tiez nedalo chodit, Lwanka alebo hajzelodkosti a jebnuta krutafunebracka tu vsetko spamovali a boli tu len hadky.. teraz sa mi tu paci po dlhej dobe.. je tu sranda.. i ked som zaznamenal narastajuci pocet pokec uzivatelov, co si musia honit svoje ego..
ale sak ja som to myslel len tak obrazne ze sem nepatrim ja nikam neodchadzam jasne ze sem patri kazdy kdo sem chodi len som tym chcel povedat ze je tu iny okruh ludi ako na druhych strankach
@kolini jj este som sem nechodil ked tu boli taky pripady ale najdu sa aj taky napr frflos ten mi neustale lezie na nervy a na just si ma pridava do priatelov a je mojim fanusikom a na tom ze zaklada temy ako stupil do hovna z prepacernim za vyraz si ako hladka ego .... nemam rad takych ludi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Ja nepatrím do tohto mesta, ani do tohto štátu, ani na kontinent ani na planétu ani nikde.
nepatriť do sveta je kus väčší problém ako nepatriť na BIRDZ tak si užívaj že patríš aspoň niekam
Takže pohoda
a vlastne tiež mám trochu viac rozumu
» www.birdz.sk/webka/forgijr/...
ako sa hovori: vsetko sa zacina a aj konci milenkou
@waagbistritz69 noo ked myslis tak ok ale akoze aj tak nechystam sa ist prec odtialto aj keby som sem nwm ako nepatril
neni nič take ze sem nepatríš Všetci co sme tu sem patríme kazdy jeden znás tvorí birdz Akorat sa musís zaradit do nejakej skupinky tu na birdzi alebo si vytvorit vlastnú (stačí imaginárnu a potom možes vytvorit skupinu aj tu na webe)
@viluette tak netreba to prehanat , ked si ja dam takeho 1,5 litra tak mi je dobre aj na druhy den
Niektori robia zo seba viac ako su a ini zo seba zase robia menej ako by mohli byt.
Hlavne 'starsich' uzivatelov mam uz celkom slusne po tejto stranke zmapovanych.
neviem po anglicky a na výšku som sa vykašlala
ja tu nepatríííím
ale prd....ja to tu ľúbim aj moje malé mršky
a je asi už neskoro keď toto píšem :p
no a teraz trošku inteligentnejšie aby ste si o mne nemysleli že patrím na pokec....
ak si dokázal napísať takúto diskusia je jasné že sem patríš a nevracaj sa na pokec škoda ťa tam
ono je to tu zo začiatku dosť ťažké ale postupne si tu nájdeš ľudí s ktorými si budeš rozumieť a bude to úplne v pohode uvidíš
(idem asi spať, moc píšem)
Pokladam sa za vcelku inteligentne stvorenie, chodim na vysku and my englis is not so bad, ale aj tak myslim, ze sem nepatrim!