Urcite nie som jediny kto si vsimol, ze ju tento chalan obtazuje vsade kde sa dá. Dievca si ho bloklo, no on to nerespektuje. Príde ti byť v poriadku že admin ešte nepodnikol žiadne kroky proti tomuto sikanaterovi? Podotýkam ze jeden ban uz ma za sebou.
@nikolas1410 citat viem a nikde nepises ze ten ban mal na tomto nicku a dostal unban alebo ten ban ma na nicku inom
v kazdom pripade neviem co cakas od nefunkcneho portalu. ze student/admin ktory to tu robi dobrovolne a objavi sa tak raz za tyzden aby zmazal nevhodne fotky po ludoch co sa chceli nechat zabanovat ze bude riesit nejaku sikanu ktoru pomaly neriesia ani tam kde je to daleko horsie?
@hetfield Nadávanie rodinným príslušníkom a šírenie hoaxov, konšpiračných teórii mi nepríde neškodné. Okrem toho ešte na starých nickoch písal niektorým birdzáčkam pod fotky veľmi nepekné komentáre.
@mezomus na tom z @23 bol asi najdlhsie. teda, minimalne v poslednej dobe.
pred tym (tzn par rokov dozadu) mal asi iny nick, ale to vobec netusim ze aky ja som si ho zacal vsimat len preto, ze maval pravidelne nervove zrutenia kvoli ludom pracujucim v IT a spamoval ma
@ucitelka zajko ma tri nicky. jeden mu zablokovali, ale dva ma nadalej. čo je na tom. ked sa to dalo tak to využil. zaregistroval sa na niekoľko krat, teraz to možné už nie je. tak píše z druých dvoch. teda ked jeden bude problematicky zas ma druhý. logické nie? či si to nevieš domyslieť? len sa pýtam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Mal by dostať druhý ban.
Jeden ban na tomto nicku už mal. Dostal unban. Preto je zarážajúce že sa po tejto skúsenosti správa zase ako kkt.
v kazdom pripade neviem co cakas od nefunkcneho portalu. ze student/admin ktory to tu robi dobrovolne a objavi sa tak raz za tyzden aby zmazal nevhodne fotky po ludoch co sa chceli nechat zabanovat ze bude riesit nejaku sikanu ktoru pomaly neriesia ani tam kde je to daleko horsie?
» birdz.sk/teal/status/nem...
No to by dopadlo. Šikanovať a ubližovať psychicky ľuďom pre vlastný dobrý pocit. Kretén bez zodpovednosti.
Ale na birdz perfektne zapadol k ostatným. Aj keď mnohí jemu podobní sa už nechali zabanovať z rozmaru.
pred tym (tzn par rokov dozadu) mal asi iny nick, ale to vobec netusim ze aky ja som si ho zacal vsimat len preto, ze maval pravidelne nervove zrutenia kvoli ludom pracujucim v IT a spamoval ma