moj.birdz.sk je klasický komunitný homepage (po prihlásení iný ako pred prihlásením), kde človek vidí to čo sa jeho týka
klasik.birdz.sk je klasický portálový magazínový homepage (nové články a tak)
rozvíjať sa budú obe verzie (klasik preberie z moj iba vrch - horné menu a tak, nech je všade rovnaké) vnútro stránky ostane, možno s jemnými odlišnosťami... ale na 96% to isté čo je
dorábam stránku s nastaveniami, že si zaškrtnete, ktorú verziu hlavnej stránky vám ma po prihlásení otvoriť (pred prihlásením uvidia všetci to isté, ak zadajú meno a heslo, otvorí sa im verzia ktorú si zaškrtnú a birdz si zapamätá ktorú verziu má otvárať), plus dorábam to, že si človek určí poradie vecí na stránke, či chce napr. hore fóra a potom blogy, alebo opačne atď...
budu obe verzie. obe maju svoje vyhody aj nevyhody.... kazdemu sa asi bude pacit nieco ine a kazdy moze hore v menu si vybrat ci "Moj BIRDZ" alebo "BIRDZ Klasik" - to menu bude na vsetkych strankach (niekde je este stare, to sa zmeni na nove menu)
fakt sa mi začala pačiť ta horná lišta som si ju oblubila ale skôr som chela dať birdz klasik, viac ma totiž zaujímajú nové veci ako nové prispevky od kamaratov
update - trochu viac som sa pohrabal, prepínal medzi starou a novou verziou, a zistil, že je to vlastne nepodstatné, ten "globálny" pohľad stále existuje, len si musí človek kliknúť, a to je v pohode...
suhlas s @andulili a @midnight ale ked vravis, ze je mozne vybrat si neskor ci skor fora alebo blogy, tak je tato nova verzia fajn
ono sa mi paci, len ma nie az tak velmi zaujima, co kto a komu napisal.. ale ja si zvyknem a potom budem uz len chvalit. zatial teda pouzivam moj.birdz, len mi na nom vadi, ze nove blogy su az za forom, ktore ma az tak nebavi
@johnysheek v najblizsich dnoch chcem dokoncit podstranku nastavenia, kde okrem ineho bude moznost aj nastavit si v akom poradi chces mat veci na hlavnej stranke
na pohľad je nová verzia určite krajšia, no budem ju používať, až keď sa bude dať prispôsobiť - tuším niekto niečo také spomínal (Tomáš?) - teda že ja sama si zvolím, čo na nej chcem mať.
takže momentálne určite klasik, neskôr sa uvidí...
Keď som prvýkrát vydel to tlačítko, "Prepni na starý BIRDZ" strašne som sa potešil. Ale keď sa objavil nový, starý birdz tak nič moc. Vlastne nevidím rozdiel medz týmito dvoma. ):
Fajn... Je mi to luto ale asi koncim s birdzom. Naslubujes milion tristo veci a nic nedokoncis, len stale nieco nove prerabas. Co som tu sa vzhlad zmenil a doplnil asi trikrat, a vidim to tak ze sa este menit bude, bol slubenych viacej veci ktore dotraz neboli spravene. Anketa, do ktorej som sa zapojil a rad by som idel vysledky tu mala byt uz pred dvoma mesiacmi, napriklad. Mozte hovorit ze som nevdacne hovado a nepride mi normalne sto veci naslubovat a nedokoncit a pritom sa pustat do dalsich v podstate nepodstatnych zmien.
zatial som s arozhodol, z ebudem pouzvat novu verziu nazvanu Moj birdz....ale uvidime, ci to nie je len taka prvotna horucka.....ale m azatail poriadne chytila....sa mi to velmi paci..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
moj.birdz.sk je klasický komunitný homepage (po prihlásení iný ako pred prihlásením), kde človek vidí to čo sa jeho týka
klasik.birdz.sk je klasický portálový magazínový homepage (nové články a tak)
rozvíjať sa budú obe verzie (klasik preberie z moj iba vrch - horné menu a tak, nech je všade rovnaké) vnútro stránky ostane, možno s jemnými odlišnosťami... ale na 96% to isté čo je
si sa vyřádil
ale jedna vecička mi trochu vadí, že na úkor kamarátov je niečo ako "globálne dianie na birdz" odsunuté do pozadia (no dobre, tak nabok)...
chcelo by to nejako ich podľa mňa zrovnocenniť... ako, to zatiaľ neviem...
aha, no ono vlastne v tom starom to zostalo po starom, že?
...takže by som sa nemal čo sťažovať...
...tak ja nič...
v novom je pohlad kamaratsky, nie globalny (resp. globalny je pravy stlpec), v starom naopak cele globalne
ono sa mi paci, len ma nie az tak velmi zaujima, co kto a komu napisal.. ale ja si zvyknem a potom budem uz len chvalit. zatial teda pouzivam moj.birdz, len mi na nom vadi, ze nove blogy su az za forom, ktore ma az tak nebavi
prepac ze je to zmatene
takže momentálne určite klasik, neskôr sa uvidí...
sak kukni:
www.birdz.sk/moj
a
www.birdz.sk/klasik
prva stranka je zamerana na to co robia ludia, ak mas dost priatelov, tak prevazne co robia tvoji priatelia,
druha je zamerana na to co je nove, bez ohladu na to kto to vytvoril