Takže, dnes má birdz narodeniny ( » www.birdz.sk/about/historia/... ), a účelom tejto diskusie je, že všetci čo chcú mu tu môžu zaželať dačo k narodeninám
Ja ako prvý Birdzu prajem, aby vydržal ešte minimálne ďaľších 10 rokov
@mizoyka všetko najlepšie k Tvojím krásnym narodeninám, veľa zdravia, lásky, šťastia, pohody, radosti a úsmevu, veľa splnených želaní, úspechu...a všetko milé a dobré Ti zo srdca praje...lovingewe
Želám mu aby neblbol, mal normálnu rýchlosť a želám mu menej jebnutých adminom, žiadne fake-y, žiadne pokecové kurvičky a proste všetko to prečo sa tu ja cítim fajn
ja želám, aby predstavoval birdz to, čo sa vyskytuje na logu: krásny, historicky a rozprávkovo podfarbený vtáčik nebeskej farby, s nevinným pohľadom a zobáčikom, vyzerajúci dojemne, nežne, pripravený vyletieť a obdariť nás umeleckým, vari jednoduchým letom, čo nás zahreje pri srdci.... ach, tá príroda naša plná radosti... prajem, aby sa nepoškvrnené logo stotožňovalo so skutočným charakterom birdzu
to fakt aj ja musím napísať birdzu všetko najlepšie, aby už konečne nastala tá zmena?
no tak: happy birthday to youuu, happy birthday to youuu, happy birthday dear birdz - web page for students with a lot of potential, happy birthday to youuuuuuu ....* honosný potlesk*
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
želám Ti dva krát toľko aktívnych userov ako máš teraz
veľa ankiet, diskusíí, článkov, blogov.. čo len chceš a všetko to , čo už napísali.
P.S.:dakujeme @tomas
A ešte veeela vecí ako aby tu ostal čo najdlhšie a rôzne iné nebudem tu vypisovať to čo bolo už spomínané.
Prajem Ti ešte veľa úspešných rokov do budúcna, spájať priateľstvom mládež netom je myšlienka vzácna.
Želám Ti veľa nezabudnuteľných chvíl a používateľov, veľa krásnych blogov ankiet diskusií...všetkého dobrého a milého bez problémov.
Nech tvoja cestička skríži cestu ešte veľa veľa ľudom,
nech tvoja existencia obdaruje každého pohodou zábavou radosťou úsmevom.
Ďakujem že si človek sa necíti tak sám, na svete je mu milšie vďaka novým kamarátstvam.
...všetko naj...
a málo fake-ov a pokec babeniek
Prajem veľa blogov, diskusií , videoblogov, fotoalbumov a ešte aby si sa dožil 1o rokov aj viac
A aby na ňom mohli fičať aj moje deti
želám Ti všetko najlepšie k Tvojim narodeninám,
veľa šťastia,
lepších adminov,
aby mali Birdzáci pohodu na Birdzi, aby sa tu nehádali
a aby si nám vydržal ešte ďalších 10 rokov.
S pozdravom
@chocolate1
podľa mňa tak najskôr podvečer
a hlavne nech perex pochopi ze birdz si zasluzi medialne kampane rovnako ako aj ine projekty...
no tak: happy birthday to youuu, happy birthday to youuu, happy birthday dear birdz - web page for students with a lot of potential, happy birthday to youuuuuuu ....* honosný potlesk*
nekradnite napady!!!
@64
želám ti aby si presvedčil tomasa aby nám to tu vylepšil