aha, dakujem, neporosim a ani nepotrebujem. mailovych serverov mas milion, staci sa poobzerat a jednak by to chcelo tiez dalsie servery, atd atd...skratka aj financne narocne.
Presne, a načo by to bolo? Mne vyhovujú tajné správy a to, že sú len pre užívatelov Birdzu. Ak si chceš písat s inými, zaregistruj sa na centrume alebo gmaili.
Nepredpokladam ze by sme najblizsie mesiace spustili mailovy server s @birdz.sk schrankami, jednak mailovych serverov je milion.
Jedine co ma napada ako schodne riesenie, ze by BIRDZ mohol mat nejaky mailovy klient v sebe, a ze by si tam clovek mohol nastavit POP pristup do externej schranky a tak by v BIRDZ grafike a s nejakymi funkciami ako vyhladavanie a pod mohol pisat maily z lubovolenj schranky, ktoru by si tam nastavil (@gmail.com, @azet.sk , @pobox.sk ) to by mohlo byt ak by bol zaujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Jedine co ma napada ako schodne riesenie, ze by BIRDZ mohol mat nejaky mailovy klient v sebe, a ze by si tam clovek mohol nastavit POP pristup do externej schranky a tak by v BIRDZ grafike a s nejakymi funkciami ako vyhladavanie a pod mohol pisat maily z lubovolenj schranky, ktoru by si tam nastavil (@gmail.com, @azet.sk , @pobox.sk ) to by mohlo byt ak by bol zaujem.
lebo uz mi nejde viac mailov presmerovat do mojej schranky a je to dost neprakitcke otvarat ichviac..
ale vies, nech sa sem aspon da viac schranok presmerovat nez 3
a siklo by sa, aby som videl aj z akeho to prislo