No bolo tam napísané o deviatej piatok sa to spustí. Ja som myslel primetime (keď ľudia prídu z vonku, cez školský rok máme primetime okolo 19:00 začína - hlavný "vysielací čas", v lete trochu neskôr). Vtedy sa spustia bannery a všetko.
ked nekto zistite ci sa daaaaa uz hlasovat a potom napiste aj kde su tie profily ...........a napiste mi to plllls do TS............vseckym diks a chalanom poselam cmukiss
@mayo tak toto je vážne vtipné a keď už príde mi dosť blbosť dávať tam 8:00 aj keď by to bolo myslené večer
ale tak niekedy sa proste stáva, že človek zabudne, čo presne niekam napísal, čiže zas to nie je až tak strašné, horšie je, že my tu ako blbí čakáme na spustenie a ono stále nič
haha !!! vážne smiešne a stal sa naozaj justičný omyl hodny takýchto kokotín
noačo, že to začne o poldňa neskôr, najviac mi je smiešne ako drvivá väčšina v diskusii, ktorá tu bola asi pred mesiacom, či sa niekto do toho zapojí a bude súťažiť, sa vyjadrila to, aká je to chujovina a že v žiadnom prípade sa do toho nezapojí, akonáhle sa hrá o 1000ečiek hneď sa to zmenilo a už každý chce súuťažiť a ešte je neskutočne nadržaný na začiatok hry a sere ho, že sa to nezačne ráno ale večer, no ako vážne niečo strašne sa stalo !)
@xperiax čo sa mňa týka,tu nejde o to,že by som bola extra nadržaná na začiatok súťaže,tu ide o to, že sa stala chyba v systéme...proste dobre,nech sa to začne až večer,ale nemalo tam čo robiť to slovíčko "ráno"
@mayo ja som s nikym nevyj..al ja som sa POMÝLIL, pôvodne som to chcel dať ráno a potom som si to romzmyslel a zmienky o ráne som zmazal, že to dám večer, nech tam je viac súťažiacich v prvý deň... Tak som niekde zabudol zmazať slovo ráno...
Je milé, že si tak vychutnávaš, že som sa pomýlil... Fakt milé
@tomas ale šak to bola sranda. nikto to nebral ako koniec sveta, nikto to nebral akoze si tera idu na teba ukazovat prstom, či čo. nie je koniec sveta. netreba to brať vážne.
sa cem spytat ci sa budu dat upravovat tie profily aj dalej ..bo napr ja som si tam zabudol dat jednu fotku a v zmetku nedopisal jednu kolonku presne tak ako som cel ..
@tomas , myslím, že základný problém je v tom, že zasa vieme, kto zo súťažiacich má ktorý profil na BIRDZ. Potom veľa ľudí dostane hlas len preto, že ho "pozná", a nie preto, aké tam má fotky a profil.
@ink no sutaziacich je uz vyse 300, takze tam skutocne nejde iba o znamosti - lebo nie len sutaziacich je vela - ale aj hlasujucich - a velka masa sposobi, ze budu vysledky ferovejsie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
format potom znie:
8:00 pm
alebo po nasom
20:00
šak pól dňa hore dole..
stáva sa...
o 8:00 RÁNO!
ale tak čo už,nie je to prvý ani posledný krát,čo na birdze niečo mešká,čiže si na to pekne počkáme a všetko bude zas ok
ešte ráno som ho stretol a pýtal som sa ho, že či už beží hlasovanie (on šiel spokojne z nákupu)
tak sa zasmial, že veď tam nieje napísane či ráno alebo večer
vyjebal s nami proste
ale teraz ja s ním, haha
Ok, musím si to užiť, kým ma nezruší. Toto sa nestáva často
ale tak niekedy sa proste stáva, že človek zabudne, čo presne niekam napísal, čiže zas to nie je až tak strašné, horšie je, že my tu ako blbí čakáme na spustenie a ono stále nič
noačo, že to začne o poldňa neskôr, najviac mi je smiešne ako drvivá väčšina v diskusii, ktorá tu bola asi pred mesiacom, či sa niekto do toho zapojí a bude súťažiť, sa vyjadrila to, aká je to chujovina a že v žiadnom prípade sa do toho nezapojí, akonáhle sa hrá o 1000ečiek hneď sa to zmenilo a už každý chce súuťažiť a ešte je neskutočne nadržaný na začiatok hry a sere ho, že sa to nezačne ráno ale večer, no ako vážne niečo strašne sa stalo !)
Je milé, že si tak vychutnávaš, že som sa pomýlil... Fakt milé
esteze ti tie screenshoty idu Mayo, ked uz ten webdesign nejde...
@tomas veď sranda, nie?
tych 8 to je pre vas nechapavych?
to uz necham na tvojej (ne)tvorivosti co mi povies...
ale slusne poprosim
sa cem spytat ci sa budu dat upravovat tie profily aj dalej ..bo napr ja som si tam zabudol dat jednu fotku a v zmetku nedopisal jednu kolonku presne tak ako som cel ..
» www.birdz.sk/maslo/miss/...
uz par hodin hlasujete
Proste, mal by každý do toho ísť s čistým štítom.