Ešte do dám, ak som niečo zabudol, môžete to napísať sem, snažil som sa spísať TOP 10 najdôležitejších vecí čo sa vytvorili/udiali na BIRDZ v tomto roku (čiže odborná porota - ja) zvolila hentých 10 top vecí ...
to prihlasenie ma asi najviac zo vsetkeho potesilo co sa tu kedy stalo samozrejme ze aj funkcie ako nastenka, alebo tento posledny upgrade noveho dizajnu su super, ale prihlasenie navzdy je pre mna nunber 1
aj by som tu napisal niečo ine,ďalšie ..ale radsej nie..nechcem rozprudit vášnivu polemiku či kritiku.. (dáš pokoj, maš pokoj) ale ten new dizajn je s tychto ponukanych veci jednozančne najlepsi...
AJ KED URCITE NAJVYZNAMNEJSIA VEC PRE BIRDZ.SK AKO TAKÝ JE URČITE VSTUP MAJORITNEHO INVESTORA PEREX !!! pretože ak by sa tento "vstup" nekonal tak by sa nam o tychto novych funkciach co prave teraz Tomás ponukol v tejto ankete mozno ani nesnivalo
tá nástenka a stavy sú dosť super vec...dá sa vďaka nim perfektne pokecať s luďmi o veciach ktoré ma zaujímajú alebo trápia a inak by som sa nedozvedela nebyť stavov o niektorých luďoch s podobným názorom
To, záleží aj od toho, čo sa myslí pod pojmou naj...
Ak najlepšia, tak možnosť vlastného dizajn webky, nástenky.
Ak najdôležitejšia, tak jednoznačne to, že perex sa stal majoritným vlastníkom birdzu.
@tomas to je podraz.. ked vsetko je v niecom a niecim dobre.. ako rad by som hlasoval..no ak zahlasujem za listu nemozem za css a tak dalej..
teda ber to tak, ze vnimam vsetky zmeny ako pozitivne.. hlavne tie po juli bo predtym som sa tu moc nevyskytoval...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
AJ KED URCITE NAJVYZNAMNEJSIA VEC PRE BIRDZ.SK AKO TAKÝ JE URČITE VSTUP MAJORITNEHO INVESTORA PEREX !!! pretože ak by sa tento "vstup" nekonal tak by sa nam o tychto novych funkciach co prave teraz Tomás ponukol v tejto ankete mozno ani nesnivalo
uplne na vrchu kazdej stranky v hornom menu klikni na "Music"
(alebo v starom indexe BIRDZ Klasik - tam kde je to modre (casak zeleny, music modry)
alebo si otvor
music.birdz.sk
Ak najlepšia, tak možnosť vlastného dizajn webky, nástenky.
Ak najdôležitejšia, tak jednoznačne to, že perex sa stal majoritným vlastníkom birdzu.
teda ber to tak, ze vnimam vsetky zmeny ako pozitivne.. hlavne tie po juli bo predtym som sa tu moc nevyskytoval...