Keby ste mali možnosť spojiť dvoch ľudí z BIRDZ z ktorých by bol zaľúbení pár, akí dvaja užívatelia by to boli? Jednoducho, ktorí dvaja ľudia sa tu k sebe najviac hodia. Dal som dobre i/y? Pochybujem ale snažil som sa.
A k téme - pokiaľ to spojenie nemusí byť hetero - tak Pisik a Method. Spolu by boli dokonalí - Pisik by ho naučil meditovať a pozitívne myslieť a chodievali by spolu cvičiť, robili by si jedálničky atď.
A @sugy1 s @coleshepter ale neviem vôbec prečo Ale vždy mi prisli takí že by mali byť aspoň kamaráti.
A @hnisavica určite s nejakou odbojnou ženskou čo je vtipnejšia ako on nech mu zjebe hrebienok. Možno @Milgamman ale neviem či je stále taká vtipná či jej len ide keď sa pozerám.
Och a ak sa hrá aj na homopáriky tak určite @Melancholik s @Dumbledor-om. Vy ste boli vždy tak v sebe až to iskrilo.
A v tom prípade chcem byť ja v kope s @ps102 Vždy ma vie rozosmiať, ale zároveň je neźný a pozorný. Keby ešte tak nejaké dobré podnikanie založíme spolu a zarábame veľa peňazí, (možno nejaké homodieťa adoptujeme na pokusy) nastavujem mu kaźdý večer.
Torpédova svadba by si zas lacno financovala......predjedlo- pohár milenky, polievka- milenka s vodou a rezancami, hlavné jedlo - milenka a jolanka na vodke spolu s rumovou oblohou a dezert deci milenky ročník 1989 a prítok vymyslíš sám....@torpedo08 dúfam že som ťa neurazil lebo to nebol úmysel, ak hej tak prepáč.
@kierkegaard neblazni jasne ze si ma neurazil ale moc vtipne to nebolo no nepoznas az tak moje chute no milenka z roku 89 by mala urcite znamenitu chut a pripitok by bola zelena s alpou to by chutilu urcite kazdemu aj ked si to urcite nemyslis/nemyslia
@Sianagirl245 na moju svadobnu oslavu by som pozval tak 20 birdzakov a hotovo
@hnisavica@coleshepter@sugy1 Fuj práve som sa zobudil z nočnej mory kde ma dvaja ľudia vidierali ze mali cely cas u mojej sesternice skrytu kameru a sa vedeli meniť na psy a jeden z nich poznal Černaka a keď som volal políciu tak sa zmenili a policajti si mysleli že som blázon a celú dobu som mal niečo napchaté v zadku a oni to mali vraj na fotkach to co tam mam ale to mi bolo v skutocnosti len srat treba... Fuj... normálne nikoho nemám pri sebe tak zapínam birdz a tu mi vy traja zlatúšikovia píšete a mňa to tak suprovo hodilo naspäť do reality.... áááá díky vám
a dufam ze ste vsetci stastny vo vztahoch
velmi vas lubim
fuuuuu
@james98 takze uz sme oficialne birdz parik alebo ako? @patrixo neplac mozeme podnikat pesa, patkane aj zajacit a hada pojdzeme do lesa hledac len neviem, ci nieco podobne sa uz nevyraba a vola sa to ze májka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
96 komentov
A @sugy1 s @coleshepter ale neviem vôbec prečo Ale vždy mi prisli takí že by mali byť aspoň kamaráti.
A @hnisavica určite s nejakou odbojnou ženskou čo je vtipnejšia ako on nech mu zjebe hrebienok. Možno @Milgamman ale neviem či je stále taká vtipná či jej len ide keď sa pozerám.
A v tom prípade chcem byť ja v kope s @ps102 Vždy ma vie rozosmiať, ale zároveň je neźný a pozorný. Keby ešte tak nejaké dobré podnikanie založíme spolu a zarábame veľa peňazí, (možno nejaké homodieťa adoptujeme na pokusy) nastavujem mu kaźdý večer.
ňuňu
Ja by som chcel černoška!
@Sianagirl245 na moju svadobnu oslavu by som pozval tak 20 birdzakov a hotovo
@Sianagirl245 to sa musi este dat dokopy ten zoznam to sa neda takto hned z fleku
Inak @Hagelslag & @Hemad žema
A ešte mi napadli párky @Patrixo & @Milgamman
@torpedo08 tým budeme musieť dať niečo iné. Veľa veganov pozývaš?
pridu mi ako take dve introvertne duse co by si mozno mali co povedat
a dufam ze ste vsetci stastny vo vztahoch
velmi vas lubim
fuuuuu
ale aj my ta lubime
@patrixo neplac mozeme podnikat pesa, patkane aj zajacit a hada pojdzeme do lesa hledac len neviem, ci nieco podobne sa uz nevyraba a vola sa to ze májka
Dávajte všetkých dokopy nech ich dávam od seba, noták do toho!
Našiel si tu niekoho s kým by si sa dal dokopy?? Ja by som možno mala niekoho k tebe ale radšej tu nič písať nebudem.