ja tu nemam nikoho v priateloch kks a uz som tu skoro mesiac...toto je dost krute nee??to jak si mam nekoho pridat..to len tak..zhe aa pridam si ta aby som nekoho mal?? ::..som nahuckal sesterku zhe nech sa tu zaregistruje zhe nech mam aspon nekoho v
podla sympatii, nie? s niekym si mozes pisat aj pol roka, ale nedas si ho k priatelom. a u niekoho po troch TS vidis, ze ten clovek má páru, tak si ho pridas bez ohladu na to, ci aj on teba
ja som tu skoro rok a mam 5 priatelov s toho si mozno s kazdym napisem mesacne 1TS aj to je wela ... a nejako ma to welmo netrapi ... su tu ankety ktore sa daju komentovat ... ze aspon to
"Za dva mesiace môžeš získať viac priateľov tým, že sa budeš zaujímať o iných ľudí. Toľko isto môžeš získať za dva roky tým, že sa budeš usilovať o to, aby sa iní ľudia zaujímali o teba."
Ja mam za jul prijatych 261 TS-esiek a ani jedneho pridaneho priatela , cakam kym si ma niekto prida sam Snazil som sa sem aj dotiahnut nejakych ludi, kamarat mi povedal, ze by si nedaval na net tolko osobnych veci, kamaratka zase, ze su tu same decka . Iny hovorili, ze sem kedisy chodili, ale uz sem nechodia. Birdz urcite nieje sutaz v zbierani priatelov, ani nejaky pochybny pokec, je to skor o tom ze tu stretnes ludi ktori nieco tvoria, diskutuju na zaujimave temy a nezacinaju vetou PoPISmenKujeme Shi ?. Na facebooku mas tiez len priatelov, ktorych poznam osobne a osobne som sa s nimi stretol, z Birdzu som zatial nazivo nikoho nestretol, tak asi tak
@21@michelangelo89 ja mam prijatych 45 TS za ju, tu mam medzi priatelmi 7 ludi (ktorych som osobne nestretol) na facebook mam ludi ktorych poznam ale aj ludi ktori si ma pridali zo zahranicia ktorych som nikdy nestretol (usa, norway, indonesia ...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ja mám 3 priateľov a oni ma majú 21 ludi a absolútne ma to nesere
"Za dva mesiace môžeš získať viac priateľov tým, že sa budeš zaujímať o iných ľudí. Toľko isto môžeš získať za dva roky tým, že sa budeš usilovať o to, aby sa iní ľudia zaujímali o teba."
Dale Carnegie
priateľstvá sa budujú na spoločných záujmoch, pochvalách a pravde . A niekto musí spraviť prvý krok .