No čakal som že aspoň v nejakých pravidelných intervaloch tam bude aj moderovaná časť (to by sa mi moc páčilo)...no čo už...ale pri výbere čo mi ponúka napr. winamp v tom nevidím až tak zmysel...
Za Rock Jam radio sme radi, ze sa vam nase radia pacia. Vzhladom k spolupraci, ktoru sme nadviazali s Birdz/jeho zameranim na mladez/ pokusime sa od soboty upravit playlist hlavneho radia tak, aby bol aj pre baby a tych co rock nemusia.Najdete tam okrem roku aj ine zanre. Verte bude sa vam to pacit. Ti co radsej tvrdsi linkin tak hity budu zase trochu tvrdsie. Vsetko co je uskriekane Mychemrom, the used najdete hlavne na newave. Metal/Punk/Indies/Klasika/Balady uz maju v playlistoch to najlepsie zo sucasnosti aj historie. Z Tomasom budeme pracovat na tom, ak bude v diskusiach o to velky zaujem od vas, aby sme vam priniesli aj ine zanre ako R&B,Dance,Hiphop/rap, pop. Budte verni Birdz a RJR.
neviem ale to metalove radio je úplne od veci, tomu hovoria metal? 80 roky? staré vykopávky?
potom jasne z rockového rádia spravte nejake hiphopovo popové no to si radšej zapnem last fm alebo naĎalej budem počúvať moju hudbu, tento projekt je čisto od veci
24.shizo v metale su 3/4 veci stare 3 roky, co sa tyka tych dalsich formatov to sa tyka Tomasa a posluchacov Birdzu. Samozrejme, ze by to neslo pod znackou RockJamRadia. Sme na to technicky pripraveny tak preco nie. Ked si to budu ludia zelat.
no tak ja neviem ale metal ma sklamal, a punk nevysliela alebo to už ide? mám rád 80 roky ale metal z 80 je šmejd, potom to bude asi aj tým že som alergický na heavy metal tak nič pre mňa, (ja tu len na hlas rozmýšľam, ako raz jeden povedal)
potom neviem ale nerobí tu birdz neplatenú reklamu internetovým rádiám? má z toho nejaký zisk?
..dosť ma dostalo keď som zapla rádio a prvá vec čo mi zahrala bola od Emersona, Lakea a Palmera-Fanfare or the common man!..no úžas!!...myslím že teraz už deezre nie sú potrebné..
je to parada treba priznat zacina sa to tu stale obnovovat na tie TSky neboli len pozitivne nazory ale myslim si ze na radio player ma vecsina pozitivny nazor!! supeeeeeew
Samí rock a odrody rocku cize punk metal proste vsetko kde mlatia do basovej gitary a chodia v ciernom. nemam nic proti tomu pohoda peace ALE zato nejake popularnejsie a rozsirenejsie styly by ste mohli nahodit napriklad Hip-Hop, DnB, Techno, nejaky pop, nejake disko nejake 80 roky ale Nie rock ani metal ani nic podobne lebo to tu uz je, cize vsetko ostatne ako rock a metal lebo uz vlastne okolo rocku a metalu ste tu vsetky radia dali ale na ostatne kvalitnejsie styli ste zabudly.
ja som asi kripel ale mne to nejde spustit....ked na niečo ztoho kliknem akurat sa mi zobrazi ze co hrá ale pocut neni nic (a ano mam zapnute repraky) a jedine co sa s tym da spravit je vypnut to
41.sheena, chyba nie je v tebe, ale v playeri, prave som to skusal a mas pravdu, nabeh prveho zvoleneho radia trva asi 20-40sec. potom uz prepinanie ide rychlejsie. Skus este raz a pockaj chvilku, pripadne si ho uloz do listy a pockaj chvilku. Asi to moze byt aj pretazenim inter.siete.
No neviem .... ale tak ono sa to len rozbieha predpokladam....Dufam že časom to nahodi nejaku svoju uroveň a nebude to kopirovať ine radia....ale aj tak neviem neviem ....konkurencia v podobe NME radiaA1 a inych online radii alebo už spomenuteho Winampu ktore maju pre mna zatial vyrazne navrch oproti birdz radiu....Napad dobry....Len vychytat chyby...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Chyba mi vsak nejaka elektronicka/alternativna zalezitost, rock a pop vazne nepocuvam
mohol by tam byt zobrazeny playlist...nvm, naj jednom radiu som to videla, ale uz neviem, ktore presne to bolo...
» www.birdz.sk/forum/forum.php...
» www.birdz.sk/forum/forum.php...
potom jasne z rockového rádia spravte nejake hiphopovo popové no to si radšej zapnem last fm alebo naĎalej budem počúvať moju hudbu, tento projekt je čisto od veci
potom neviem ale nerobí tu birdz neplatenú reklamu internetovým rádiám? má z toho nejaký zisk?
..dosť ma dostalo keď som zapla rádio a prvá vec čo mi zahrala bola od Emersona, Lakea a Palmera-Fanfare or the common man!..no úžas!!...myslím že teraz už deezre nie sú potrebné..