@5 hiphop je styl, ktory zahrna aj hudbu cize kazdy clovek ktory je schopny uvazovania pochopi, ze myslim hudbu, ktora patri k stylu zvanemu hiphop-povedzme ze rap (je tam totiz viac odvetvi )
@8 klud, pre niekoho to je hudba... Napriklad pre mna urcite i ked niektorych interpretov nemusim(bohuzial sa musim priznat, ze som bol omylom na Kontrafakt koncerte :/)
mnoo, ved ani hudobne esa a nemyslim tym spevakov,ale tie esa,ktore maju hudobny sluch a vyznaju sa v hudbe,tak jednoznacne tvrdia,ze metal,rap a im velmi podobne,teda aj hiphop nie su hudba,ale zvuk,pretoze sa nedaju kompletne zapisat do not
Podľa mňa tí, ktorí tvrdia, že hip-hop nie je hudba majú IQ pod 20... len toľko k tomu
A mohli by sa sem pridať aj rádiá iných štýlov, napr. dance radio, hopové rádio, dnb rádio a tak podobne. Aby si každý mohol počúvať svoj vlastný štýl. Nie iba tie "gitarové", ktoré sú práve tu...
Náhodou mne sa rádia až nad mieru páčia... To Punk-SKA rádio hrá kvalitné a fajné pecky... konečne nenapíšu, že punk a hrajú podobné kraviny ako Green Day, či Blink 182... Ďakujem BIRDZ-u za rádio!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Nerob to co by sa tebe nepacilo!
Potom ja hip hop vobec nepocuvam to len aby som to uviedla na pravu mieru.
A mohli by sa sem pridať aj rádiá iných štýlov, napr. dance radio, hopové rádio, dnb rádio a tak podobne. Aby si každý mohol počúvať svoj vlastný štýl. Nie iba tie "gitarové", ktoré sú práve tu...