Nechcem kritizovat ale hm nezda sa vam ten vyber radii troska obmedzeny??Co take styli ako tranc?....alebo techno alebo drum and bass alebo rap alebo hip-hop alebo ine??Je vela ludi a vela chuti to ma len tak napadlo ak vas napadol iny styl ktory tam v bi
ako ja si to radio vypočujem raz za čas, taqže mi to moc nevadii...ja pocuvam svoje stiahnute ked sedim pri pc lebo nieco ako evanescence som tu nepocula..
Birdz radio nepočúvam práve preto že mi tam nič nesedí, nič z toho nepočúvam. Mna osobne by potešil nejaký trance, dance, hardstyle...ale nieje to zas vec ktorú by som extra potreboval. Pustím si mp3ky na kompe a je.
hej tiez ma to sere, pripada mi to dost zaujate sami rock, metal, punk i pop ja neviem ale mali by sem pridat i rap, rege, jazz...proste kazdy pocuva nieco ine a citim sa diskriminovani
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Mne osobne to vyhovuje,ale zasa s tebou suhlasim.
Nech tam su vsetky styly.
ja oblubujem to Metal radio a aj punk ska a celkom som zvedava na neWave tak ked bude cas aj to su pustim
a to radio je len stiahnute z inej stranky (teda aspon myslim) takze si tam nemozu dodavat styly....
ale suhlasim aj s tym ze hip hoperi a iny nemaju co pocuvat...
podla mna sa totok radio zameriava len na taky rock a pop atd..sladaciky a metal..ostatni ludia tu potom nemaju co pocuvat